2777
2789
هزار چیز نمیدونم کدوم وبگم از فوش دادن های بابام وکتک هاش شروع کنم یا از تبئیض که پدر مادرم بین من ...

الهی بگردم کاش خودم اونجا بودم تنها نبودین تو این شرایط سخت 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثل سگ دلم تنگشهکاش بود هیچکس پدر نمیشه هیچکس خانواده نمیشه هرچقدرم ک بدی کننوقتی رفت فهمیدم چقد بی ...

منم خدابیامرزد پدر عزیزم را،پدری خوبی نبود هرگز خوراک و پوشاک و پولی خرجمون نکرد اینقدر مثل بچه غلام ازمون کار می‌کشید عجیب داستانی زندگی ما،یسال از دنیا رفته خیلی دام براش تنگه،آن که پدر ندارد بخدا سایه ی سر ندارد...  

منم خدابیامرزد پدر عزیزم را،پدری خوبی نبود هرگز خوراک و پوشاک و پولی خرجمون نکرد اینقدر مثل بچه غلام ...

خدا بیامرزه پدر شماروهم 

پدر من خرج خونه رو میداد اتفاقا زیادم میخرید واسه مسائل دیکه خسیس بود 

هرچی ک بودن بازم پدر بودن آدم دلش تنگ میشهه💔🥲

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
عزیزم فراموش کن،حلالش کن،خدارحمتش کنه،آمین

مممنونم خدا اموات شماروهم بیامرزه 

فراموش ک نمیشه ولی بخشیدمش

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خدا بیامرزه پدر شماروهم پدر من خرج خونه رو میداد اتفاقا زیادم میخرید واسه مسائل دیکه خسیس بود هرچی ک ...

خیلی دلم براش تنگه ما هرگز با پدر رابطه ی احساسی یل دوست داشتنی در کار نبود پدر از بچها متنفر ما هم از پدر متنفر،اما جوان بودیم و جاهل حالا میفهمم پدر داشتن خیلی حس قشنگیه چه خوبش چه بدش

خیلی دلم براش تنگه ما هرگز با پدر رابطه ی احساسی یل دوست داشتنی در کار نبود پدر از بچها متنفر ما هم ...

چ خوب ک یکی منو فهمید 

همدردیم واقعا 

ماهم رابطمون اینجوری بود 

چ خوب ک یکی منو فهمید همدردیم واقعا ماهم رابطمون اینجوری بود

دیگه گذشت چه خوب چه بد اونا پر کشیدن و رفتن و به خاطرات پیوستن،خیلی سخته...

یادش بخیر عزیزانی که با ما زیستند ولی دیگه نیستند

الان همسرتون خوبه؟منم زندانی ام.. زندانیِ روحی....همه چیمو کشتن...

بله.تنها شانسی که آوردم همین خوب بودن همسرمه.انشالا توهم آزاد بشی از دست چنین روانیایی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم