2777
2789
عنوان

متنفرم از یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 79 پست

واقعا با این مردم موندم از ی طرف از گرونی مینالن از ی طرفم با این تجملات و کلاس گذاشتناشون آدم تعجب میکنه 

انگار اینجا هرچی فشار زیاد باشه تجملات و خرج های بیخودیم بیشتر میشه

ما مسخره اش کردیم وگرنه از قدیم این رسم ها بوده و بسیار هم لذت بخش بوده ، طرف هر چی در توانش بود میگ ...

اون رسم یلدا ک لذت بخش بوده یه دورهمی و شادی و خوشی بوده با یه ف ال خوندن و شب نشینی به شادی تموم می‌شده.  یلدا الان شده ورم و غصه 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته عزیزم ما ایرانیا یاد گرفتیم خوشی هامونو زهر کنیم با مسائل حاشیه ای نوروزم همینه..تولد میگیریم همینه عروسی فک و فامیل و حتی عروسی خودمونم همینه پره از گله و شکایت و چشم و هم چشمی و.....

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ما یه خورده خیلی خیلی کم میوه خریدیم برای یلدایی زنداداشم شد ۸ میلیون . یه النگو ۵۸ میلیون . خرید لب ...

خب ماشالا به شما حتما وضعتون عالیه 

وگرنه ما پارسال بردیم طلا هم نخریدیم براش  ،میوه هشت تومن اخه خیلیهههه 

کارت پول دادیم ،میوه ،کیک و اجیل و شکلات ،یه دست لباس تهش پنج تومن شده باشه

100 150 میلیون؟؟؟؟!!!!!!😕😕 مگه عروسیه؟؟؟😂😂😂ی رسم باستانیه خیلی هم قشنگه با هزینه جمع و جورم میش ...

دقیقا ما با این پول عروسی میگیریم 😐البته اگر قراره برای تازه عروسشون سرویس طلای صد تومنی ببرن بله حق دارن 🤣

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یلدا رسم باستانیه مسخره هم نیست

مسخره نیست گلم ما مسخرش کردیم

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

ما یه خورده خیلی خیلی کم میوه خریدیم برای یلدایی زنداداشم شد ۸ میلیون . یه النگو ۵۸ میلیون . خرید لب ...

چه خبره اینهمه پول برای تزیینات خودتون انجام بدید 

میوه هم از جای گرون گرفتید وگرنه اینقدر نمیشه واقعا خودتون تجملاتی کردید

دقیقا ما با این پول عروسی میگیریم 😐البته اگر قراره برای تازه عروسشون سرویس طلای صد تومنی ببرن بله ح ...

اون دیگه برای خانواده های سلطنتیه😅😅😅 با ی دستبند 50میلیونی هم میشه دل عروس به دست اورد😉😉

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

چه خبره اینهمه پول برای تزیینات خودتون انجام بدید میوه هم از جای گرون گرفتید وگرنه اینقدر نمیشه واقع ...

۵ کیلو پرتغال 

۵ نارنگی 

۵ سیب 

۵ کیوی 

۵ خرمالو 

۲ تا آناناس 

۱۰ انار . نصفش‌رو دون گردیم 

دو تا انبه 

یه جعبه انگور 

شد ۷ و ۶۰۰ تقریبا 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
اون دیگه برای خانواده های سلطنتیه😅😅😅 با ی دستبند 50میلیونی هم میشه دل عروس به دست اورد😉😉

پنجاه میلیون هم خیلیه.قصد احترام هست و شادی یه نیم سکه و ربع سکه هم حله .

مگر اینکه عروس ادایی باشه یا وضع داماد خیلییییی عالی باشه