ک چی بشه . همه چی شده تجملات . فلان میوه و آجیل و شام مخصوص شب یلدا و چی و چی و چی . همین نی نی سایت رو نگاه میکنم تازه عروسا نوشتن برای من یلدایی نمیارن ناراحتم . برای من یلدایی آوردن کم آوردن ناراحتم . برای یلدای من فلان چیزو نیاوردن ناراحتم . این مسخره بازیا چیه . یه یلدای ساده حداقل ۱۰۰ ۱۵۰ میلیون آب میخوره واسه یه جوون . این رسم و رسوم مسخره شده مصیبت
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درسته عزیزم ما ایرانیا یاد گرفتیم خوشی هامونو زهر کنیم با مسائل حاشیه ای نوروزم همینه..تولد میگیریم همینه عروسی فک و فامیل و حتی عروسی خودمونم همینه پره از گله و شکایت و چشم و هم چشمی و.....
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...