یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی چشمت روز بد نبینه چنان جبران کرد و نشون داد که من هستم و خیالت راحت ،که تا اخر ۵ ماهگی فقط بالا میاوردم و غذام فقط نون بربری و برنج کته و پنیر و سالاد شیرازی بدون پیاز بود. چه روزایی بود🤕🤒🤢
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
حاظرم همه اینایی که گفتی رو داشته باشم ولی نی نیم چیزیش نشه آبجی
بهت قول میدم هیچی نشده
منم سینه هام یدفعه شل شد و دردش از بین رفت دل دردم و حساسیتم تموم شد اما ۱ هفته بعد همه چیز شروع شد.
از ته دل برات دعا میکنم که یه بارداری راحت داشته باشی و هیچ وقت شرایط ما ویار دارا رو تجربه نکنی چون داغون میشی.
نگران نباش مادر🥰😍
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.