2777
2789

خیلی دلم شکسته مگه نمیگن خدا بخشنده و مهربانه.پس کجاس؟؟؟؟؟تاوان چی دارم پس میدم؟به همون خدا قسم نه گناه هرزگی نه خیانت نه هیچچچچ گناهی نکردم که بدونم تاوان اونه.مثل اکثرآدما شاید گناهم غیبت وآرایش و...باشه اما شرایط زندگیم جوری شده دارم به سمت کفر و....کشیده میشم.پس خدا چرا نجاتم نمیده؟انگار ته یه چاه عمیق هستم و هیچکی به دادم نمی‌رسه🥹😞💔.کسایی اطرافم دارم که حکم شیطان زندگیم هستن و ممکنه حرفاشون ازخدا ودین ومعصومین زده ام کنه.چون هرچی ازخدا می‌خوام والتماس ونماز و....میخونم فایده نداره واونا هم حالم میبینن که خدا رهام کرده مسخره میکنن ودلم می‌شکنه وناامید میشم ازرحمت خدا💔💔💔💔💔💔🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹😞😞😞😞😞😞😞

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم زندگی گل و بلبل نیست، خیلیا کشته میشن خیلی از بچه ها تو جنگ میمیرن و هزارجور چیزای ترسناک هر روز هست، تو زندگی تک تک آدمام الان مشکل هست

سعی کن راه حل خوبی برای مشکلت پیدا کنی و خودتو شادتر کنی

چی شده گلم🖤

خداباهمه چیز امتحانم می‌کنه.هرچی دارم رو داره میگیره.حسرت همه چی به دلم مونده😞😞😞😞

😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.

شاید داری تاوان اشتباهات خودت رو میخوری

نمیگم اشتباه نداشتم.اما خدا مگه بخشنده و مهربان مگه نیست؟

عزیزم زندگی گل و بلبل نیست، خیلیا کشته میشن خیلی از بچه ها تو جنگ میمیرن و هزارجور چیزای ترسناک هر ر ...

😞😞😞😞😞😞😞نمیشه خودمم بخوام نمی‌ذارن بقیه.شرایطم هم داغونه روح و روانم داغون شده.

تا حالا مشکلت پذیرفتی ؟پذیرش آرومت میکنه

پذیرش من تاثیرنداره.وقتی بقیه همش مشکل رو به روت بیارن وبزرگ جلوه بدن.مغزت رو بخورن باحرفای سمی وبدشون😞💔

میشه یه کوچولو توضیح بدی مشکلت چیه ؟

😞😞😞😞😞خدابا همه چیز امتحانم کرد.خوارم کرد.دلم شکست.بی پناه شدم.اول که سر مشکل تنبلی وناباروری همسرم وخودم مخصوصا همسرم ازهمهههه حرف شنیدم.ازهمه زخم خوردم.دلم شکست.گفتم مهم نیست خدا میبینه.بعد هم که دخالت و...بعد هم بحث وقهرباهمسرم.چندساله توعذابم.انقدرحرف وبحث بقیه شنیدم دلم اززندگیم سردشد.همسرم هم کلی ناراحت.خلاصه بگم بچه که ندارم.زندگیمم روهواست.همسرم هم انگارقسمت نیست باهم بمونیم.اما همین خدا یا بخشندگی کنه وزندگیم بهم ببخشه یا هم نمیبخشه وهمه چی خراب میشه.اما این برزخ وبلاتکلیفی برام مثل مرگه.وااای اززخم زبون.وااااای ازقلبم.بخدا حس میکنم همهههه قلبم پرازترککککککک شده💔💔💔💔💔💔😞😞😞🥹🥹🥹💔💔💔💔💔💔چی ازم مونده؟جزیه روح مریض.یه قلب شکسته مثل مرده متحرکم.قلبم مرده.ازجسمم به زور سرپا نگه میدارم.حفظ ظاهرمیکنم که کسی ازدرد درونم خبردارنشه.همین حفظ ظاهر برام خیلی سخته💔💔💔💔

قهر شوهرت بخاطر رفتار تو بوده ؟ چرا مگه چی بهش گفتی ؟

😞😞😞😞😞😞نه جفتمون قربانی دخالت وحرفابقیه شدیم.بعد دلخوری وقهر و...لجبازی.بی فکری شوهرم.

😞😞😞😞😞😞نه جفتمون قربانی دخالت وحرفابقیه شدیم.بعد دلخوری وقهر و...لجبازی.بی فکری شوهرم.

نشستی دست رو دست گذاشتی که چی بشه ، خدا گفته از تو حرکت از من برکت. پا شو یه حرکتی بزن واسه زندگیت ، پاشو یه زنگ به شوهرت بزن ، بهش امید و اطمینان بده ، ( اگه مقصری عذرخواهی کن )بگو تو برام باارزش تر از همه چیزی.آجی گلم توقع داری خدا به جات زنگ بزنه به شوهرت ؟