یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
😞😞😞😞😞خدابا همه چیز امتحانم کرد.خوارم کرد.دلم شکست.بی پناه شدم.اول که سر مشکل تنبلی وناباروری همسرم وخودم مخصوصا همسرم ازهمهههه حرف شنیدم.ازهمه زخم خوردم.دلم شکست.گفتم مهم نیست خدا میبینه.بعد هم که دخالت و...بعد هم بحث وقهرباهمسرم.چندساله توعذابم.انقدرحرف وبحث بقیه شنیدم دلم اززندگیم سردشد.همسرم هم کلی ناراحت.خلاصه بگم بچه که ندارم.زندگیمم روهواست.همسرم هم انگارقسمت نیست باهم بمونیم.اما همین خدا یا بخشندگی کنه وزندگیم بهم ببخشه یا هم نمیبخشه وهمه چی خراب میشه.اما این برزخ وبلاتکلیفی برام مثل مرگه.وااای اززخم زبون.وااااای ازقلبم.بخدا حس میکنم همهههه قلبم پرازترککککککک شده💔💔💔💔💔💔😞😞😞🥹🥹🥹💔💔💔💔💔💔چی ازم مونده؟جزیه روح مریض.یه قلب شکسته مثل مرده متحرکم.قلبم مرده.ازجسمم به زور سرپا نگه میدارم.حفظ ظاهرمیکنم که کسی ازدرد درونم خبردارنشه.همین حفظ ظاهر برام خیلی سخته💔💔💔💔
😞😞😞😞میشه ازخدابخوای حاجتم بده وازاین برزخی که توش گرفتارم نجات پیداکنم؟ممکنه به گناه بیوفتم😞😞😞😞حاجتم خیلیییی ضروریه.
نشستی دست رو دست گذاشتی که چی بشه ، خدا گفته از تو حرکت از من برکت. پا شو یه حرکتی بزن واسه زندگیت ، پاشو یه زنگ به شوهرت بزن ، بهش امید و اطمینان بده ، ( اگه مقصری عذرخواهی کن )بگو تو برام باارزش تر از همه چیزی.آجی گلم توقع داری خدا به جات زنگ بزنه به شوهرت ؟