2777
2789
عنوان

عزیزان💛🌱سطح صفر تا متوسط انگلیسی چقدر زمان میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 20 پست

ببین اگر روزی دوساعت وقت بزاری چهار ماه ولی روز یه ساعت هشت ماه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چشم ۱۰۰ صلوات میفرستم به نیتت الهی حاجت روابشی مهربون♥

اوووه خواهر گلم نمیخواد زحمت بکشی بابا اذیت میشی یک از ته دلت دعام کنی کافیه 1دونم صلوات دلی برام بفرستی کافیه خدا ان شاءالله حفظت کنه خیر ببینی

اوووه خواهر گلم نمیخواد زحمت بکشی بابا اذیت میشی یک از ته دلت دعام کنی کافیه 1دونم صلوات دلی برام بف ...

نه بابا چه زحمتی کلی راهنماییم کردی😘♥حتما میفرستم برات

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نه بابا چه زحمتی کلی راهنماییم کردی😘♥حتما میفرستم برات

نه نه زحمت میشه خواهر گلم تو خیلی مهربونی خداحفظت کنه ان شاءالله هر کمکی هر تاپیکی زدی منو تک کن خوشحال میشم صحبت کنم باهات🌱