2777
2789
عنوان

رویاهام زیاده ولی خیلی گشا

92 بازدید | 12 پست

دم ببخشید اینو میگم 😓💔

ولی هیچ امیدی ندارم هیچ هنری ندارم هیچ پولی هیچ در امدی ندارم دلم میخاد مستقل باشم اما نمیشه من محدودم نمیشه .....هرجور شده باید تو خونه به در امد برسم نمیدونم چیکار کنم همش فکر و خیال نگین درس بخون از درس متنفرم علاقم هنره طرراحی چهره بلدم ولی همونم حوصله نمیکنم تلاش کنم بهترش کنم نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا فکر میکنم بمیرم بهتره💔😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب تو که هنر داری چرا دنبالش نمیری؟

کافیه استارت کارو بزنی بعدش میفتی رو غلتک.شما جوونید

کاش منم شرایط کار کردنو داشتم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
خوب تو که هنر داری چرا دنبالش نمیری؟کافیه استارت کارو بزنی بعدش میفتی رو غلتک.شما جوونیدکاش منم شرای ...

نمیدونم‌چرا اصلا نمیتونم از جام پاشم کاری انجام بدم پیج زدم دو سه تا نقاشی کشیدم گذاشتم دیگه نمیتونم اصلا حسش رو ندارم

نمیدونم‌چرا اصلا نمیتونم از جام پاشم کاری انجام بدم پیج زدم دو سه تا نقاشی کشیدم گذاشتم دیگه نمیتونم ...

برو سر کاری که صاب کار بالا سرت باشه که مجبور بشی کار کنی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
اره

والا دیگه شهر رو روستا همه مثل هم شدن .

اون تعصبات سابق کمتر شده

پس دعا کن یه شوهر پایه گیرت بیاد😅

وای وای دقیقا مثل خودمی 

واقعا چیز خوبی نیست 

اهمالکار هستیم از همه چیز بهترینشو میخاییم بدون هیچ تلاشی 

یا یکاریم شروع کنم سریع نامید بی انگیزه میشم 

بعدهم توقع دارم مث پرنسس ها زندگی کنم😂