2777
2789
عنوان

در خواست ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
نه این مورد واقعا ضروریه هر چند بعضی افراد بخصوص آقایون اصلا تمایل ندارن به رفتن

من همسر سابقم اصلا قبول نکرد زیر نظر مشاوره بریم..حتی بعد اصرار من رفتیم ولی همکاری نمیکرد مشاور هم بعد از جلسه ششم گفت رهاش کن بره چون ارتباطش با واقعیت قطع ششده و تو دنیای دیگه ای زندگی میکنه..

و یه حرف جالب بهم زد که هنوز خاطرمه..گفت نگران نباش به نظر من همه انسانها باید یکبار ازدواج کنن الان متوجه منظورش شدم👌

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون بازارکارش چطوریه ؟ خوبه راضی هستین؟من دانشجوی لیسانسم اما خیلی اضطراب شاغل شدن و بازار کارش ...

راستش من از ابتدا با یک مسئله وارد این کار شدم. از همون ابتدا دغدغه روابط زوجین و خانواده بود بعد با بعضی موسسات همکاری کردم هم مشاوره و پژوهشی. منتهی الان با یک مجموعه فرهنگی همکاری می کنم. 

خوبه الحمدالله 🙂

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
اول به چی علاقه داری

علقه رو در نظر بگیر تا بازار کار چون وقتی تخصص و علاقه وارد بشه نیازها معمولا میادسمت شما. 

خیلی ناامید کننده هستش وقتی پرس و جو میکنم بازار کارش رو

من هیچوقت مطب نداشتم منتیه از دوستانی که داشتن اینجور که شنیدم خیلی سخته گرفتن پروانه و فرایندش راحت هم نیست

بازار کارش هم بستگی داره ولی خب الان چون هزینه جلسات بالاس مردم کمتر اقدام می‌کنند این مهم ترین مشکل بد بودن بازار کارش هست