2777
2789
عنوان

اگرکسی از شما تعریف کنه خوشتون میاد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 45 پست
بستگی به لحن داره هااا

نمیدونم.. گیج شدم دوست دارم اونو جذب خودم کنم

دیدم ریزریز درموردم حرف میزنه، اما هیچوقت بدی‌اش رونگفتم و اونم باهرکس مثل خودش رفتارمیکنه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

نمیدونم.. گیج شدم دوست دارم اونو جذب خودم کنمدیدم ریزریز درموردم حرف میزنه، اما هیچوقت بدی‌اش رونگفت ...

هعیییی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم عصبانی نیستی . اروم باشو پیشقدم شو

چرا زودرنجم متاسفانه.. ولی اضطراب میگیرم ارزششو داره ریسک کنم؟ اینکار چاپلوسی نیست؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خباون بهم گفت ماهمکلاسی هستیم یعنی میخواد بگه من دوستت نیستم یا میخواد منو ناراحت کنه

دو حالت داره یا دوست نداره صمیمی بشه

یا داره مثلا محترمانه برخورد میکنه

اینجور آدما بعیده بخوان بدجنسی کنن

دو حالت داره یا دوست نداره صمیمی بشهیا داره مثلا محترمانه برخورد میکنهاینجور آدما بعیده بخوان بدجنسی ...

اما من بهش نگفتم بیا دوست من شو..

خیلی خودتو درگیر نکن

خب منم حق دارم تا به احساساتم توجه کنن

خب تو برو با یکی دیگه اوکی شوچند سالته

اما من اونو میخواستم.. اونم کلا باهرکس مثل خودش رفتارمیکنه

ولی حق نداره پشتم ریز ریز حرف بزنه.. مگه من پشتِ اون حرف زدم؟ 

من میخواستم فقط ازش تعریف کنم بگم تو برونگرا و اجتماعی و اینا هستی.. من میخواستم حس خوبی بهش دست بده، مگه اینکار‌چاپلوسیه

اما من اونو میخواستم.. اونم کلا باهرکس مثل خودش رفتارمیکنهولی حق نداره پشتم ریز ریز حرف بزنه.. مگه م ...

ببین ولش کن

اگه دوست داشته باشه باهات ارتباط بگیره ببینه بیخیالش شدی خودش میاد سمتت

ببین ولش کناگه دوست داشته باشه باهات ارتباط بگیره ببینه بیخیالش شدی خودش میاد سمتت

بیخیال هستم بعضی وقتا نگام میکنه پچ پچ میکنه ولی حق نداره پشتم حرف بزنه

ببین ولش کناگه دوست داشته باشه باهات ارتباط بگیره ببینه بیخیالش شدی خودش میاد سمتت

بعد مثلا نگاه میکنه ها دارم باکسی صحبت میکنم نگاه میکنه قشنگ، یا وقتی داره باکسی حرف میزنه دوسه ثانیه نگاهم میکنه ببینه حواسم هستش یانه، 

اما اینجوری نیستم اذیتش کنم من کسیو اذیت نکردم چون بغل دستیش هم میدونست ازش خوشم میاد یه رفتارای عجیب داشتم

بعد مثلا نگاه میکنه ها دارم باکسی صحبت میکنم نگاه میکنه قشنگ، یا وقتی داره باکسی حرف میزنه دوسه ثانی ...

ولش کن تا زمانی که برات درد سر درست نکرده تا توهین مستقیم نکرده یه جوری رفتار کن انگار نیست

ببین پشت سر همه حرف هستمن تو حتی خود خداآنقدر حساس نباش

خب ببین مگه نمیگیم که باهرکس عین خودش رفتارکنیم؟!

خب.. من که مسخرش نکردم الان توهین نکردم بی‌احترامی نکردم اما اونم حق داره احتراممو بزاره چون یکی ازخصوصیاتش اینه باهرکس مثل خودش رفتارمیکنه