sturmfrei مدیر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2505 عنوان زخم کاری | مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 18 پست نظرتون راجع به این سریال چیه؟قشنگه؟ ارزش دیدن داره؟بعضیا میگن این سریال خیلی خط قرمز داره منظورشون چیه؟ خشونت آمیزه یا محتوای جنسی داره؟ دیروز | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رسپینا۶۴ عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 297 😂منم خیلی سریال ایرانی نمیبینم ولی تعریف اینو زیاد شنیدم گفتم ببینمشپوست شیر هم من خیلییی دوست داشت ... ما هم ایرانی اصلا نمیبینیم فقط خارجی ، ولی پوست شیر و زخم کاری رو دیدیم و ارزش دیدن داشت، این از پوست شیر هم بهتره🥰
sturmfrei مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2505 ن من خودم میشینم با شوهرم میبینم بچها نمیزارم ببینن مخصوصا پسرم کنجکاوه دوس ندارم ببینهبالای ده دیگه ... آها خب پس خوبه🥲👌اره بچه ها تو این سن خیلی کنجکاون بعضی از سریالا هم واقعا مناسب سنشون نیست هم خشونت امیزن تو روحیه اشون اثر میذاره هم محتوای جنسی دارن
sturmfrei مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2505 ما هم ایرانی اصلا نمیبینیم فقط خارجی ، ولی پوست شیر و زخم کاری رو دیدیم و ارزش دیدن داشت، این از پوس ... خیلی هم عالی😁 منم میبینمش پس