2777
2789

بچه‌ها من تابستون تولدم بود و یکی از دوستام که از لحاظ مالی خیلییی ضعیف ان برام کلی کادو گرفته بود گردنبند و کراپ و تو بسته بندی قشنگ گذاشته بود با یه کیک اومد محل کارم بهم داد 

انوفت یه دوست دیگه دارم که خیلیی از لحاظ مالی خوبن و کلی ام بهم ضرر رسونده برام یه جوراب۱۸ هزار تومنی خریده بود  بدون بسته بندی کادویی همین جوری آورد داد بهم 

حالا تولد هردو نفر اینا امسال آذر بود اونی که کلی کادو گرفته بود ۱ آذر 

اونی که جوراب۲۴ آذر 

و من هنوز که هنوز کادو تولد برا اونی که زیاد گرفته بود برام نگرفتم 

اما برا اونیکی که جوراب گرفته بود برام همون شب تولدش گرفتم ۲۵۰ تومن با جعبه کادو بردم دم خونش و تنها چیزی که بهم داد چایی بود برا خوردن

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اما حقته...لطف اون دوستته واحب بود با یه کادو خیلی خیلی بهتر جبران میکردی اونم قبل تولدش مثلا یه روز زودتر...ببخشید رک میگم اما معلومه نمک نشناسی و به لطف ادما نگاه نمیکنی بلکه به پول طرف نگاه میکنی و درباره ش رفتار میکنی...

ببخشید اما حقته...لطف اون دوستته واحب بود با یه کادو خیلی خیلی بهتر جبران میکردی اونم قبل تولدش مثلا ...

نه والا اصلا پول نگر نیستم نمک نشناس ام نیستم اما نمی‌دونم چرا اینجوری کردم

ببخشیدا اینو میگم معذرت میخوام خیلی معذرت میخوام ولی احمقی

ولی خب قسم خوردم دیگه با اون دوستم ارتباط نداشته باشم اونم کادو رو دادم که از سرم باز کنم  منت اش نمونه تو سرم

کارت بشدت زشت بود، ولی یجا خوندم ما کسایی ک بهمون بی محلی میکنن رو بیشتر اهمیت میدیم بهشون. 

واسه من این قاعده شکسته شده، سعی کن توام بشکنیش، من جات بودم واسه اون ۱۸تومنیه فقط ی پیام میدادم همین. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ولی خب قسم خوردم دیگه با اون دوستم ارتباط نداشته باشم اونم کادو رو دادم که از سرم باز کنم منت اش نم ...

وآسه جوراب ۱۸ تومنی ۲۵۰ تومن دادی که منت نباشه یه کادو ارزون مثل خودش میدادی دستش حالش جا میومد 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
نه والا اصلا پول نگر نیستم نمک نشناس ام نیستم اما نمی‌دونم چرا اینجوری کردم

الانم دیر نشده...بهتره لطف اون دوستت رو زودتر جبران کنی ...هرچند فکرنکنم اون اصلا انتظار جبران ازت داشته باشه... پس فکر میکنی دلیلش چیه؟ یا طرف خوشگل تره یا پولدارتر...که گزینه دو هست...حس میکنم چون پولدارتره حتما برات مهمتره که باهاش بیشتر رابطه داشته باشی...اون دوست دیگع چون بی پوله کسر شانت میشه که باهاش بیشتر باشی...غیر این چیزی نمیتونه باشه...نمک نشناس نباش...و ادما رو از لطفی که در حقت میکنن پشیمون نکن...ببخشیدا اما همین کارت مثال بارز نمک نشناسیه