2777
2789
صدرصدبخاطر بچم بوده

اگه میتونی کار کنی و خرج خودتو دخترتو  بدی ازش جدا شو بهتر از اینه که بخوای بکشیش

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نرو ولشون کن خاک تو سر شوهرت که رفته

عزیزممم😂😂😂

دورجون شوهرم

شوهرم مرد خوبیه 

ب هرحال فامیلشه من مشکلی با رفتنش نداشتم..

ولی خیلی از خانوادش متنفرم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اگه میتونی کار کنی و خرج خودتو دخترتو بدی ازش جدا شو بهتر از اینه که بخوای بکشیش

این نه طلاق میده نه میزاره برم نه پشتیبان دارم نه میزاره کار کنم بهترین کار اینه بکشمش قرص برنج میدم میخوره همه هم فک میکنن خود کشی کرده

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
عزیزممم😂😂😂دورجون شوهرمشوهرم مرد خوبیه ب هرحال فامیلشه من مشکلی با رفتنش نداشتم..ولی خیلی از خانوا ...

شکر خدا که خوبه والا از بس مرد بد دیدم فکر کردم برا شمام اینجوریه معذرت میخام خدا براهم نگهتون داره

شکر خدا که خوبه والا از بس مرد بد دیدم فکر کردم برا شمام اینجوریه معذرت میخام خدا براهم نگهتون داره

قربونت عزیزم 

اشکال نداره 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عین شوهر منه که من که قرص برنج بخرم کارشو تموم میکنم دیگه نمیکشم

نه بابا ولش کن 

قتل هم گردنت بیفته 

بچه ت ببینن مادرش تو زندانه . ی موقع از روی خشم کاری نکنی 

خیلی خشمگین شدی صلوات بفرست و ل خدا پناه ببر

ای داد پس هیچی چقد بی شعورن خدا رحمت کنه پدرتو عزیزم ناراحت شدم 💔

مممنونم عزیزم رحمت کنه همه امواتتون رو

بیشعور مال یک ثانیه اشونه

نه بابا ولش کن قتل هم گردنت بیفته بچه ت ببینن مادرش تو زندانه . ی موقع از روی خشم کاری نکنی خیلی خشم ...

کی میخاد بفهمه کاره منه وقتی خدا دم نمیزنه من مجبورم بهدا زندان بهتر از این خونس

مممنونم عزیزم رحمت کنه همه امواتتون روبیشعور مال یک ثانیه اشونه

منم مادرم فوت شدن 

از حق نگذریم خانواده شوهر من خوبن . کاری بهم ندارن

شوهرمه ک اذیت میکنه . از شناراضی ام .‌

منم مادرم فوت شدن از حق نگذریم خانواده شوهر من خوبن . کاری بهم ندارنشوهرمه ک اذیت میکنه . از شناراضی ...

روح مادر بزرگوارت شاد عزیزم 

بازم خوبه شکرخدا از ی طرف شانس داشتی

این نه طلاق میده نه میزاره برم نه پشتیبان دارم نه میزاره کار کنم بهترین کار اینه بکشمش قرص برنج میدم ...

انشالا خدا به راه راست هدایتش کنه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم