2777
2789

بغل دستیم تو کلاس حرف میزدیم ی چیز شد گفت آره دوبار وقتی کفری میشه از دست بعضی ها هم همینو میگه شنیدم کلا اینور اونور بعضیا میگن معنی خوبی نداره بعضیا میگن همون ک شتر در خواب بیند یا آره حتما یا محاله 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میترسم سوتی ندم کلا اینستا و تل و اینا دارم ولی دنبال این کارا نیستم ولی بیشتر اصطلاحات رو ب لطف همین مدرسه میفهمم چیه و سوتی نمیدم😅

اره منظورش اینه که دوبار انجامش میده،یعنی اصلا انجام نمیده

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

من اولش اشتباه خوندم فکر کردم میگی اصلاح دوبار 🤣🤣🤣

معنیشم نمی‌دونم 

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

من اولش اشتباه خوندم فکر کردم میگی اصلاح دوبار 🤣🤣🤣معنیشم نمی‌دونم

🤣🤣وای منم بودم هنگ میکردم