2777
2789
عنوان

خوبه کل تعطیلی یک هفته هم نشده توهین میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 51 پست
اونایی که ناراحتن خب برن اعتراض کننکه ما حتما میخوایم بچه هامون برن مدرسهحالا هوا الوده اس مهم نیستگ ...

والا بخدا😂

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

ببخشید عزیزم موضوع تاپیک رو بد فهمیدم ❤️

واقعا حق با شماست

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی دانشگاه ها تو همه ی استان ها تعطیله؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

همه ی دانشگاه ها تو همه ی استان ها تعطیله؟

همه ی استان هارو نمیدونم ولی بیشتر استان ها تعطیله

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

این که من میبینم ...تازه میگه تابستون جهشی بخونم برم چهارم

😶😶😶واقعااااا؟؟😁😂اخی انشاله که موفق باشه 

همه ی استان هارو نمیدونم ولی بیشتر استان ها تعطیله

خدا کنه تعطیل باشه این دوروز من چند تا کار نکرده مهم دارم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

من حاضرم مدرسه برن ولی کلاس انلاین نباشه پر از استرس و مسخره بازیه

وای من انلاین دوست دارم حتی استرسش به دوستم زنگ میزنم بلند شو ان شو دبیر داره ازت سوال میپرسه اون میگ نه نمیخوام جواب بدم😁😂😂😂حاضری میزنم میرم تو بازی و... حال میدع واقعا