2777
2789
عنوان

به خاطرجرمی که نکردم درحال مجازاتم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 20 پست
چرا بهت شک داره؟اوایل ازدواج هم همین طور بود یا الان اینطور شده؟

اره همیشه اینطوربوده اما روز به روز اوضاش خرابترمیشه

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارانوئید اسکیزوفرنی یا اسکیزوفرنی پارانوئید یکی از شایع‌ترین انواع بیماری اسکیزوفرنی است که فرد دارای توهمات شنیداری و دیداری در مورد خیانت است. درواقع این افراد دائما احساس می‌کنند که همسر، خانواده و دوستانشان به آن‌ها خیانت می‌کنند و در توهمات خود این موضوع را احساس می‌کنند.

یاد شوهر خالم افتادم

خالم تو اون زندگی داره جون میده

ی روز اینقد خوشحال بود میگم چیشده؟میگه شوهرم اجازه داده برم نونوایی ،ازین به بعد هرصبح نون تازه داریم

میگم خودش کجاس اون که بازنشست شده چرا خودش نیومده نون بگیره

میگه خودش خواب بود.من از خدامه خودم بیام بیرون و هوا بخورم و نون تازم بگیرم.......

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
نه عزیزم نی نی سایت اومدنم در کنترل خودشه یعنی خبرداره اینجام ومیدونه با زن ها درحال حرف زدنم عزیز،ا ...

عجب ،پس به چی شک داره 😓خدا صبرت بده خواهر .حدیث کسا ء بخون چهل روز و عود گل محمدی دود کن  تا اون جنی که شک و تردید رو داره تو دلش میندازه ازش جدا شه،وقتی عود دود می کنی پنجره نیمه باز باشه بهتره غروب باشه