2777
2789
عنوان

صندلی غذا کودک

40 بازدید | 11 پست

لازمه؟ 

میخوام بابام خرج اضافه نکنن 

سه چرخه برای دختر چی

ماشین لباسشویی کودک؟ 

روروئک چی؟؟

اینها را نخریدم لازمه ؟؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

سه چرخه خوبه باهاش سرگرم میشه ولی بقیش لازم نیست بچه من که روصندلی غذااصلاننشست روروئک هم بچه روتنبل می کنه تاروروئکشوقایم کردم خودش راه افتادچقدخوبه که باباتودرک می کنی عزیزمم

سه چرخه خوبه باهاش سرگرم میشه ولی بقیش لازم نیست بچه من که روصندلی غذااصلاننشست روروئک هم بچه روتنبل ...

ماین لباسشویی چی؟ 

سه چرخه رو گفتم برا تولد یکسال یا دوسالگیش بخرن

الان لازم نیس آخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماین لباسشویی چی؟ سه چرخه رو گفتم برا تولد یکسال یا دوسالگیش بخرنالان لازم نیس آخه

لبایسشویی نمیخواداصلا من لباسای بچموتوماشین لباسشویی خودمون میندازم سه چرخه رم همون تولدشبخرن عالیه

لبایسشویی نمیخواداصلا من لباسای بچموتوماشین لباسشویی خودمون میندازم سه چرخه رم همون تولدشبخرن عالیه

رو چی بزارم لباس های نوزاد بشورم خراب نشه؟

رو چی بزارم لباس های نوزاد بشورم خراب نشه؟

من بلدنیستم اسمش چیه بخدا😂اون دکمشومیچرخونم روچهل وهشت دقیقه واستارتشومیزنمپودرهم کمترمیریزم  لباسای نوزادخراب نمیشه چون رشدش سریعه وزیادنمیپوشدشون

من بلدنیستم اسمش چیه بخدا😂اون دکمشومیچرخونم روچهل وهشت دقیقه واستارتشومیزنمپودرهم کمترمیریزم لباسا ...

ممنون بابت راهنمایی

بستگی به سبک زندگی ات داره 

صندلی غذا پرتابل هم میتونی بگیری 

من ایرانی گرفتم قیمتش پایین تر بود 

در مورد مینی واش :اگه تو ماشین لباسشویی تون همه چی مثل کفش و..میندازین خوبه 

روروئک الان منسوخ شده ولی خیلی ها دارن و راضی ان میتونی بعدش که راه افتاد بگیری 

سه چرخه هم که از یکسال به بعد میتونی برا کادو تولدش بگیری 

بستگی به سبک زندگی ات داره صندلی غذا پرتابل هم میتونی بگیری من ایرانی گرفتم قیمتش پایین تر بود در مو ...

ممنون عزیزم 

ماشین لباسشویی رو چی باید بزارم بشوره

ممنون عزیزم ماشین لباسشویی رو چی باید بزارم بشوره

بیبی کر خوبه دماش بالاست و اکثر میکروب هارو میکشه ولی ممکنه به بافت لباس آسیب برسه 

اگه بافت لباس برات مهمه روی کوییک اسپین بگذار

بیبی کر خوبه دماش بالاست و اکثر میکروب هارو میکشه ولی ممکنه به بافت لباس آسیب برسه اگه بافت لباس برا ...

مرسی🌻