2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی زود زدی هفته دگ بزن قرص چی خوردی

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خیلی زود زدی دو سه روز بعد از موعد پری بزنمن دو روز به موعدم زدم هاله انداختدو روز بعد موعد کامل دوت ...

علایم ندارم ترشح ندارم ـ فقط وقتی کار میکنم خم وراست میشم کمر درد میشم

روز 14 کیت تخمک گذاریم مثبت شد اما روز 12 اچ سی جی زدم

خب دو روز بعد امپول آزاد شده صبر کن وقتی از وقتت گذشت بی بی چک بزن الان خیلی زوده

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
خب دو روز بعد امپول آزاد شده صبر کن وقتی از وقتت گذشت بی بی چک بزن الان خیلی زوده

نمیدونم پریودم چندمه اخه هرماه که پروژسترون میخورم  27روزی میشم اما ماه قبل پروژسترون نخوردم تاخیر داشتم امپول پروژسترون زدم یه هفته بعدش پری شدم

نمیدونم پریودم چندمه اخه هرماه که پروژسترون میخورم 27روزی میشم اما ماه قبل پروژسترون نخوردم تاخیر د ...

گفتی روز ۱۴ کیتت مثبت شد عزیزم یه هفته هم ازش گذشته ۲۰ روزه یه ده روز دیگه اگه ۲۷ روز باشه بی بی بزن ببین چی میشه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
گفتی روز ۱۴ کیتت مثبت شد عزیزم یه هفته هم ازش گذشته ۲۰ روزه یه ده روز دیگه اگه ۲۷ روز باشه بی بی بزن ...

امروز روز 17 پریودمه 🤦🏼‍♀️3 روز ازتخمگ گذاری گذشته اما خب اصلا ترشح ندارم استروژنم میخورم ممکنه بخاطر قرص ترشح ندارم؟