2777
2789

من تقریبا یک و نیم ماه مربی یه مهد بودم ساعتی پنجاه تومن خیلی کم بود هفته ای سه ساعت، ولی بازم گفتم برم واسه تجربه اینا هر روز ی چیزیاضافه می‌کردن روز اول گفتن فقط کاردستی و خلاقیت و اینا باز گفتن باید الفبا رو باد بدی سوره حفظ کنن باز اومدن میگن انگلیسی بهشون یاد بده و.. دیگه نرفتم.یک ماه که کامل شد ۶۰۰ حقوقم رو ندادن چیزی ام نگفتم خیلی یه اشاره غیر مستقیم. من چن جلسه بیشتر از یک ماه رفتم دیگه نرفتم پیام دادم که حقوقم رو واریز کنین شده بود ۷۵۰، ۶۰۰ واریز کرده، میگم چرا انقد من انقد اومدم بعد میگه بذا شهریه ترم دوم رو واریز کنن بچه ها بعد باقی پولتو میدم در حالیکه پولو از بچه ها اول ماه میگرفتن میدونم چیزی نیست ولی من بابتش خیلی زخمت کشیدم خیلی و البته که حرصم می‌گیره اینطوری می‌کنن تازه باز هی می‌خواد کمترش کنه چی بگمممم الان عکس میذارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب کردی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

الان چی بگم که باقی پولم رو الان بده لجم گرفته روش باز میخواست سه جلسه رو دو جلسه کنهمیگم من با بچه ...

نمیدونم الکی میگه یا واقعا بودجه ندارن

کی سر ترم میشه؟ اگه خیلی مونده بگو اگه کم مونده صبر کن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نمیدونم الکی میگه یا واقعا بودجه ندارنکی سر ترم میشه؟ اگه خیلی مونده بگو اگه کم مونده صبر کن

سر ترم همون چهاردهم.

از بچه ها پول گرفته خب بعد صو پنجاه پولی نیست که بودجه نداشته باشه حس می‌کنم میخواد اذیتم کنه بعدشم پولو از بچه ها اپل ماه می‌گیرد به ما آخر ماه میدن

چرا انقدر کم از خانواده ها شهریه نجومی میگیرن ۶۰۰ ماهی اخه

کاش همونو بدن باز

امقدددد هم متوقع بودن در مقابل همون ۶۰۰ تومن که خدا میدونه خیلی اذیت شدم ارزششو نداشت کار با بچه ها خیلی سخت بود 

سر ترم همون چهاردهم.از بچه ها پول گرفته خب بعد صو پنجاه پولی نیست که بودجه نداشته باشه حس می‌کنم میخ ...

چه آدمایی هستن

بگو پس ولی فکر نکنم بده الان والا

چه آدمایی هستنبگو پس ولی فکر نکنم بده الان والا

میگم بچه ها گفتن شهریه رو دادیم اول هر ماه میدیم دوما ما که دیگه همکار نیستیم که من منتظر واریز بچه ها باشم طرف من شمایید من کارم اونجا تموم شده لطف کنید تسویه حساب کنید

بگم؟