2777
2789
عنوان

جوجه رنگی نخرین ظلمه

104 بازدید | 16 پست

یه جوجه رو چطور رنگ میزنن؟؟ گناه نداره؟؟

واکنسش رو زدن تا مریض نشه و نمیره؟؟ یا میدن ب شما چند  وقت بعد میمیره؟؟

گناه نداره بیاری خونه بچه باهاش بازی کنه؟؟؟

موجود خدا اسباب بازیه؟؟؟

خوبه یه غول بچه شمارو ببره و بچه  غولا با بچتون بازی کنن؟؟

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بچه بودم یبار بابام رفت برام خرید مامانم پسش داد گفت این جنایته قشنگ یادمه نیم ساعت گریه کردم که ...

افرین ب مادرت

چ فهميده 

من دوتا برای بچه ها گرفتم الان شدن خانوم مرفه واقامرغع

فکر کنم معمولا خروس هستن

چون خروس هستن و تخم نمیذارن انگار از جوجه ای میدن میرن

اگه حیاط داشته باشی خوبه من پارسال دوتا خریدم دوتاشون بزرگ شدن تبدیل به خروس شدن بعدسرشونو بریدیم خو ...

جوجه درست حسابی بخر

نه رنگی

اگه حیاط داشته باشی خوبه من پارسال دوتا خریدم دوتاشون بزرگ شدن تبدیل به خروس شدن بعدسرشونو بریدیم خو ...

وااای چطوری دلتوون میاااد آخههه فک نکنم خوشمزه هم باشن 🤢

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

😑حالا اینطوری تعریف نمیکردی دلم گرفت

😁منم اول دلم میسوخت واسشون یادمه دوماهه بود گربه پای یکیشونو کند چقد غصه خوردم گریه کردم بردم دامپزشکی گفت 250 هزار بده آتل ببندم شوهرم نزاشت پولو بدم آوردیم خونه خودم با چوب بستنی آتل درست کردم پاشو بستم هر چن ساعت بهش قطره استامینوفن میدادم درد نکشه بعد بهش قرص کلسیمو آنتی بیوتیک دادم تایه ماه جاشو جدا کردم اون یکی لهش نکنه بعدش خوب شد اوایل یکم می‌لنگد ولی بعد چن ماه کامل خوب شد وقتی بزرگ شدنخیلی وحشی شده بودن پسرم میرفت تو حیاط دنبالش میکردن وچن بار دستوپاشو زخمی کردن من گفتم بفروشیم به کسی شوهرم گفت نه اینا ارگانیک چرا خودمون نخوریم راستم میگفت من بهشون خیلی می‌رسیدم براشون کاهو وخیارو کلی سبزیجات میخریدم میدادم میخوردن گندم نمی‌خوردن براشون برنج دم میکردم میدادم میخوردن شوهرم میگفت ظلمه اگه خودمون نخوریم😂