2777
2789
عنوان

کیا اینجا داغ پدر دیدن خیلی سخته چجوری کنار آمدید🥀😭🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم ولی من اصلا اهل متعاله نیستم

هر موقع یاد پدر افتادی این ذکر انالله و انا الیه راجعون رو با توجه بگو 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خرداد ماه پدرمو از دست دادم

بابام مریض بود ولی خب تا مدت ها منو داداشم نتونستیم کنار‌بیایم 

الانم همینه ولی خب مامان و زنداداشم و همسرم این وسط خیلی کمکمون کردن

لایک نکن خواهر منننن  
خرداد ماه پدرمو از دست دادمبابام مریض بود ولی خب تا مدت ها منو داداشم نتونستیم کنار‌بیایم الانم همین ...

بابا منم مریض بود فلج شده بود بخاطر دیسک کمر ولی سنی نداشت مامانم بیشتر ازهمه افسرده تره من از مامانم کیلومترها فاصله دارم دلم برای مامانم بیشتر میسوزه 

کابر قدیمی هستم 

خدارحمتشون کنه پدرتون🖤

من پارسال تیرماه مامانم فوت شد

۲۹روزقبل هم بابام فوت شد

خودمم نمیدونم حالم دقیق چطوره هم احساس خفگی ودلتنگی وبغض دارم هم اینکه چون شهردورازپدرومادرم زندگی میکردم همش حس میکنم مامان وبابام هنوزهستن وخونه خودشونن

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه
خدارحمتشون کنه پدرتون🖤من پارسال تیرماه مامانم فوت شد۲۹روزقبل هم بابام فوت شدخودمم نمیدونم حالم دقیق ...

خداوند متعال صبری بده بتون اره منم این حس دارم منم شهر دورم فقط عید ها شاید سال دوسه بار میرفتم پیش شون خیلی سخته 

کابر قدیمی هستم 

ممنون همچنین

نه مابااینکه راهم دوره۷۰۰کیلومترفاطلس ولی تقریبا هرماه میرفتم

الان خیلی سخته

ولی خداروشکرخواهروبرادرای خوبی دارم تنشون سلامت

خدامادرتون براتون حفظ کنه وتنش سلامت

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه