2777
2789
عنوان

چندسال گذشته اما حرف براذرزاده مو نتونستم فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 80 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عروستون بیشعوره که به بچه اش چیزی نگفته

همیناهستن بچه های بی ادب تربیت میکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من داییم به پسرداییم گفت نمک بزاره جلوم گفت دستش درازه میرسه خانواده داییم از بی کلاس ترین خانواده ه ...

جآری منم ب من گفت تو که دستت درازه اینو بده من منم گفتم خوب بود عین تو چاق و کوتوله بودم .بعضیا شعورشان در این حده کت خودشون توهینو به جون میخرن

وقتی پدرت برای نوجوان ده ساله این مثال زشت رو میزنه تهش باید تو پاچه ی دخدر خودش بره دیگه،یعنی چی لاغر میمونی شوهر نمیکنی؟! 😨

از کودکی فاتحه اعتماد به نفسش رو میخونید.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot