2777
2789
عنوان

شما بددین با این شرایط واسه شب چله میرفتین خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 51 پست
به همسرم میگم که به اونا بگه

آفرین 

جایی برو که احترامت حفظ شده باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا همینمکلا بزووور از خونه بیرون میرم

منظورم‌ مهمونی فامیلی بود که تنها و بدون دعوت نمیرم 

وگرنه سرکار و دانشگاه و باشگاه و سفر و دوره های دوستانه ام سرجاشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب دوست دارید بریدمن خودم بدون همسرم هیچ جا مهمونی نمیرم . حتی بگن یه مهمونی زنونه اس کلا نمیرم . مد ...

خوشبحالت برا قسمت مهمونی زنونش....

تو مهمونی زنونه اگه مادرشوهرتم باشه بهت نمیگه چرا نمیای؟ 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

عزیز به همسرت هم نگو.وگرنه یک هفته بعد یلدا برمیدارن هدیه تو میارن.که اونم چون خودت گفتی فایده ای نداره

بگو جایی دعوتم.پریودم حالم بده.سرماخوردم.کسی خونه مادرم دعوته باید بمونم کمک.برادر خواعر متاهلم میان خونه مادرم.بهونه زیاده

فقط نریا.رسمه میوه آجیل شیرینی هم بیارن.خودت پاشی بری لباسی چیزی میذارن جلوت مثل بقیه دخترا خبری از یلدای درست حسابی نیست واقعا خودتو کوچیک میکنی از همین اولش

منظورم‌ مهمونی فامیلی بود که تنها و بدون دعوت نمیرم وگرنه سرکار و دانشگاه و باشگاه و سفر و دوره های ...

بی دعوت ک هیچ جا نمیشه رفت چه تنها چه با شوهر 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

خوشبحالت برا قسمت مهمونی زنونش....تو مهمونی زنونه اگه مادرشوهرتم باشه بهت نمیگه چرا نمیای؟

چرا میگه 

اتفاقا مادرهمسرم روضه میگیرن هر ماه ولی من تا حالا نرفتم 

هم عقیده ندارم .هم کار دارم .هم اصلا از این مهمونیا خوشم نمیاد 

من در کمال ادب اما راحت نظرمو میگم . تعارف ندارم 

چرا میگه اتفاقا مادرهمسرم روضه میگیرن هر ماه ولی من تا حالا نرفتم هم عقیده ندارم .هم کار دارم .هم اص ...

چخوب

چرا میگه اتفاقا مادرهمسرم روضه میگیرن هر ماه ولی من تا حالا نرفتم هم عقیده ندارم .هم کار دارم .هم اص ...

هر ماه چجالب ...

هر ماه چجالب ...

اولین پنجشنبه ی هر ماه قمری 

مذهبی و معتقدن 

چخبره هر ماه

تو سال میشه ۱۲ تا 

محرم و صفر و رمضان ، هم کل سه ماه هرروز صبح مراسم روخوانی قرآن و اینا دارن که سی جزء تموم شه

بغل خونشون زینبیه دارن 

سی ساله این مدلی زندگی کردن