2777
2789

خب نمره کلاسیت پایینه ؟ 

اول ببین علتش چیه که این ترم اینجوری شده اونو پیدا کن و سعی کن رفعش کنی.

خودت رو سرزنش نکن ممکنه برای همه پیش بیاد مهم اینه که بعدش دوباره ادامه بدی 😘 

من یک نفر رو میشناسم که یک ترم افتاد زبانو ولی بعدا ادامه داد و زبانشو تموم کرد و یک رشته خوب هم توی دانشگاه قبول شد 

چه ترمی هستی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب نمره کلاسیت پایینه ؟ اول ببین علتش چیه که این ترم اینجوری شده اونو پیدا کن و سعی کن رفعش کنی.خودت ...

عزیزم چون این ترم تازه رفتم دانشگاه اینطوری شدم وقت نداشتم نمیتونستم برسم 

ترم پیشرفته passageهستم

صبح میشه این شب 🌱

عزیزم چون این ترم تازه رفتم دانشگاه اینطوری شدم وقت نداشتم نمیتونستم برسم ترم پیشرفته passageهستم

خب پس ببین دلیلش مشخص شد.برای مامانت هم توضیح بده 

یا اگه میدونید منطقی نیستن اصلا نگو.خودت رو هم سرزنش نکن پیش میاد.

مگه کانون زبان ایران نیستی؟passageکدومه؟بعد از چه ترمی میشه ؟ 

خب پس ببین دلیلش مشخص شد.برای مامانت هم توضیح بده یا اگه میدونید منطقی نیستن اصلا نگو.خودت رو هم سرز ...

نه عزیزم ایران نیستم 

کلا دوتا کتاب passageداریم که پیشرفته است و بعد تموم میشه

صبح میشه این شب 🌱

نه عزیزم ایران نیستم کلا دوتا کتاب passageداریم که پیشرفته است و بعد تموم میشه

اها درسته خب پس تموم هم هست که دیگه غصه ندارن 

ما توی کانون زبان ایران آخرین کتابامون سه تا کتاب advancedبود. موفق باشی عزیزم❤️

اها درسته خب پس تموم هم هست که دیگه غصه ندارن ما توی کانون زبان ایران آخرین کتابامون سه تا کتاب adva ...

دوسیییییییییی یه خبر خوب 

پاس شدم🤩🤩

صبح میشه این شب 🌱