2777
2789

تقریبا یکی دو ساعت پیش زنگ زد به مامانم که خواهرم خونه نیست اونجا نیومده مامانم گفت نه 

بعد مامانم نگران شد به من زنگ زد من گفتم چیزی نیست حتما بچه رو برده پارک 

خب به گوشیش زنگ زدی؟

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                                    ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دوباره دامادمون به من زنگ زد 

گفتم جواب نمیده 

بعد گفتم مگه حرفی شده میگه نه یه سو تفاهم کوچیکه شد ناراحت شد منم گفتم چی گفتی بهش  گفت هیچی نگفتم 

داشتم میگفتم  نگران نباش حتما ناراحته می‌ره بیرون یکم هواش عوض بشه میاد گوشی رو روم قطع کرد

وای ، یعنی چیشده بزنگ‌ب داماد بپرس بحثی دعوایی چیزی بوده بینشون؟

میگه یه سوءتفاهم کوچیکه بود ...کلا گند اخلاقه و همیشه بی منطقه خواهرم خیلی صبورم معلوم نیست چه کندی زده خواهرم از خونه بیرون رفت 

به خواهرت پیام‌بده و بپرس بگو کجایی مامان نگرانت بود حالش بد شد(دور از جونشون) 

بگو‌ می‌دونم با شوهرت بحثتون شده ولی مطمئن باش من چیزی ب شوهرت نمیگم پس بخاطر مامان جوابی بده

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
به خواهرت پیام‌بده و بپرس بگو کجایی مامان نگرانت بود حالش بد شد(دور از جونشون) بگو‌ می‌دونم با شوهرت ...

مامانم کلی زنگ زد الان جوابشو داد می‌گفت بغض داشت نمی‌توانست حرف بزنه گفت داره می‌ره خونه مامانم 

ظاهراً تو گوشی شوهر خاک بر سرش چیزی دیده