2777
2789
عنوان

میخوام چادر قشنگ بخرم😁📸 کدومش

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حریر اسود از چی؟اون مدل کرپ پریسیما همکن حریر اسودهاما کرپ ابریشم نمیدونم پرسیدم گفتن ازون بهتره

کرپ پریسیما رو نمبدونم اگه همون حریر اسوده به نظرم خیلی سنگینه من دارم  اما دوستم ی جنس دیگه گرفت یادم نیست چی بود اما خیلی سبک بود

این کاربری دست دو نفر است
کرپ پریسیما رو نمبدونم اگه همون حریر اسوده به نظرم خیلی سنگینه من دارم اما دوستم ی جنس دیگه گرفت یا ...

به نسب چ پارچه ای میگید؟ ندا؟

اخه من کرپ معمولی داشتم خوبه سبکه

ولی ژرژرت پدرم در اوردع

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
ندا ار کرپ سبک تره؟!

من همیشه جده میپوشم خودم تا الان چهر پنج سری جده کرپ خریدم یه بار ندا برای روزمره کرپ بهتره ندا رو فقط جاهای خاص میپوشم .ندا سبک تره کلن.همیشه هم ساده میگیرم چون هم شاغلم هم دانشجو تند تند چادر هام کهنه میشن .ساده قیمتش مناسب تره همیشه هم رو مده

خب از طرفی اینا ک ثپلو چاقن چادر با قواره کوچیک مثل دانشجویی میپوشن بیشتر بدنشون مشخصه پس چادر برا چ ...

خب عزیزم احتمالا اونایی که شما دیدی چادرشون به تنشون تنگ بوده و قواره براشون کوچیک بوده وگرنه داریم کسایی که تپلن ولی با چادرهایی مثل دانشجویی یا نمونه های دیگه غیر از جده که واقعا پر چین و پفه  متناسب به نظر میرسن و بهشون تنگ نیست 

تو شهر ما چادر رو اندازه طرف سفارشی میدوزن خیلی مدلها متنوعه 

حالا بین این سه مدل پارچه موندم

ما معمولا چادر کن کن میگیریم 

البته پارچه های کن کن متفاوتند و باید از نزدیک دید بعضیاشون بورن و بعضیا مشکی 

عزیزم من راجبه اینها اطلاع ندارم ولی اگر به خودم بود تا از نزدیک نمیدیدم و سر نمیکردم خرید نمیکردم