2777
2789
عنوان

بیایید از آبروریزی بچه هاتون تو مهمونی ها بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 41 پست

یه سری چند تا هندونه خریده بودیم و گذاشته بودیم تو زیرزمین  بعد بچه های همسایه زیاد می آمدن خونمون یه بار آمدن تو حیاط بازی کنند بعد ما دیگه رفتنشون ندیدیم 

بعد نیم ساعت رفتم تو زیرزمین دیدم یه هندونه بزرگ زدن رو زمین و شکستند و با دستاشون داشتند برمی داشتند و می خوردن. هم تعجب کردم هم خنده ام گرفت هم عصبانی شدم 

دیگه از زیرزمین بیرونشون کردم 

(ولی روابط اون دوران جالب بود برام.  بچه ها در خونه باز بود می امدن تو حیاط بازی می کردن می امدن تو اتاق هامون بعد می رفتند کسی هم کاریشون نداشت)

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی بار خیلی سال پیش پسرم پنج سالش بود بهش گفتم نزار دختر عموت ب عروسک من دست بزنه (مامانم از سوریه آورده بود ازون بزرگا)گف باشه

جاریم و برادر شوهرم آخر شب میخواستن ک برن گف مامان:گفتم جانم

گف بعد از رفتن اینا منو دعوا می‌کنی ؟گفتم نه پسرم ☺️

گفت آخه گفته بودی نزارم زهرا به عروسکت دست بزنه

قیافه من🫠

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
یا حضرت عباس😂😂😂گشنمهههههههههه هیچییییییییییی نخوردممممممم😂🤣

بخدا ی جوری رسوام کرد ک نگم

مردمم چپ چپ نگاه میکردن🤣

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
واااااااااااااای 🤣🤣 چ فاجعه ای

آبروم رفت 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خاک تو سرش بعضیا فقط زاییدن بلدن ادب یاد بچه نمیدن ک 😑😑😑

این خواهر شوهرم دقیقاً همینجوریه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
حالا بچه های جاریم و خواهر شوهرم تا میان زود ردشون میکنم میرن شوهرمم بهشون میگه برید میخام استراحت ک ...

من خدا را شکر ۸ ساله با این قطع ارتباط کردم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزمممم😂زنده باشه❤

سلامت باشی💋💋

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴