2777
2789
عنوان

چرا اینقدر اینجا پرستار و معلم رو باهم مقایسه می کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 147 پست
والا دوازده سیزده تومنن طرحیا که هفت هشت تومن کحا زندگی میکنید ؟ بدون اضافه کاری

چی میکیی😂😂😂

طرحی حکمش ۱۵ تاس

که تعرفه کارانه میاد روش میشه نزدیک ۲۰تا

حالا ما میگیم هر ماه کارانه نمیدن

ولی با کارانه که حساب کنیم همون نزدیک ۲۰عه

که بازم شهر به شهر متفاوته..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پرستارا حقوقشون کمترهمگه اینکه سمتشون بالاتر باشه مثلا طرف مترون باشهمیانگین حقوقشون ۱۵ میلهمعلمم حد ...

عزیزم کف تامین اجتماعی ۲۰ تومنه

طرحیا ی اینجا هم  ۱۵ میگیرن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
نادونومفکر کنم چون جدیدا حقوق معلما و پرستارا تقریبا یکی شده همش از لحاظ سختی کار مورد مقایسه قرار م ...

چقدر بد واقعااا

سختی کارپرستارا کجامعلم کجا

وهمینطور.  پرستاری باید رتبه خوب بیاری.  معلمی هرکس و میبینم.  رفته معلم. مهد شده بعد با زدوبند شده معلم.   

معلمای. واقعا درس خون و کاری ندارم.   من سه تادوستای خودم. هم تنبل کلاس بودن.  هم. پیام نور بدون کنکور خوندن. الکی الکی معلم شدن واقعاا، حالا اوناک.  واقعا درس خونن و معلم واقعی.  هیچی

اونا ک بیخودی معلم شدن الان. گارد میگیرن و واکنش نشون میدن ب پیام من😂😂

والا یه پرستار عادی تو یه بیمارستان با شیفتای عادی که بهش بدن دوازده سیزده تهرانم هستم احتمالا اینا ...

عزیزم حق تعرفه هم میاد روش..

کارانه هم میاد روش

اضافه کاری که زیاد نمیدن ساعتی ۲۰تومنه... حساب نمیکنیم اونو