2777
2789
عنوان

بخاطر ماشینش میخوام کات کنم باهاش

1046 بازدید | 122 پست

حالا من ۲۷ سالمه این مدت یه دو تا خاستگار داشتم رو هر دوش فکر کردم با وجود اینکه خودمم با یه پسری در ارتباطم اون پسره وضع مالیش متوسطه ماشینش هم زانتیا ست واقعا بخاطر اینکه پولدار نیست میخوام باهاش کات کنم از لحاظ چهره و قیافه خیلی خوبه ولی پولدار نیست از وقتی هم فهمیدم زانتیا داره که دیگه کلا یه جوری شدم بعد شاگرد هم هست یعنی واسه بقیه کار میکنه

اگه شما هم جای من بودین همین نظرو داشتین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون پرسیدی اگر جای من بودید همین نظرو داشتید میگم نه من برام پول و مادیات مهم نبود وقتی شوهرم اومد خواستگاری ولی برام مهم بود همسرم خیلی احتراممو داشته باشه اولویت اول زندگیش من باشم من روی اخلاق طرفم زوم کردم ولی شما اگه معیار چیز دیگه‌ایه اصلاً بد نیست هر کسی بالاخره یه معیارهایی داره برای زندگیش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

دوست پسر من پراید داره کارگره واقع مالی ما خیلی بیشتر از اون پسره کلی بهم بی احترامی میکنه محل سگ بهم نمیده کادو نمیخره منت میذاره یه بیرون میریم باز باهاشم ... 

البته که من خرم