2777
2789

برای شب یلداست

من آبجیم اینجا نیست باهاش برم هرچی التماسش هم کردم بیاد بریم گفت امتحان دارم نمیام

اگه کسی از عسلویه هست بیاد؟🥲

عشقم با دوستش دارن میرن به این تور مطمئنم چون میخواد منو فراموش کنه و گفته باهم نباشیم حتما باید برم تا اون دو روز زهرمارش بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هههههههه ۲۰ کیلومتری عسلویم ولی حالا که قضیه جرجری هستش نیستم ههههه

جر جری نیست اون جدا داره با دوستاش میره منم میخوام خودم با یکی دیگه برم همین که ببینتم زهر مارش میشه دعوا قرار نیست بشه 

اینطوری بیشتر به خودت سخت میشه تا اون چون اون با پارتنرشه

اون با دوستشه و چون هر سه نفرمون همکاریم دوستش امروز تو محل کار گفت من پنجشنبه و جمعه دارم میرم رست و دیدم اونم پنجشنبه و جمعه داره میره چون میدونستم فقط با یه نفر میرن تور رفتم تو پیجش دیدم بله تور گذاشته پنجشنبه و جمعه بخاطر همین میخوام برم

جر جری نیست اون جدا داره با دوستاش میره منم میخوام خودم با یکی دیگه برم همین که ببینتم زهر مارش میشه ...

بیخیال ارزش نداره وقتی گفته همه چی تموم شده ولش کن برای خودت ارزش قائل باش

بیخیال ارزش نداره وقتی گفته همه چی تموم شده ولش کن برای خودت ارزش قائل باش

نه نمیتونم بشینم اون بره خوش بگذرونه من وایسم سرکار پاره بشم

طناب بازی و والیبال بازی و پدل برد و خیام خانی و رقص و پایکوبی

نه نمیتونم بشینم اون بره خوش بگذرونه من وایسم سرکار پاره بشمطناب بازی و والیبال بازی و پدل برد و خیا ...

اگه شوهرت بود تعهدی بهت داشت بله جایز بودولی دوس پسروپارتنر این حرفارو نداره دیگه