2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 193 پست

وقتی پنج سال سیرش میکردی از نظر جنسی

باید فکر اینجاهاشم بودی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم خیلی خیلی زیاد همشو گذروندم دختر نباز خودتو پیام ندی ها پس غرورت چی؟ ها؟ پس تو چی؟ اگه ذره ایی براش اهمیت داشتتتت که تو چ حالی بهت دست میده این حرکتو نمیزد باورررر کن بیخیال رفتنی راهشو پیدا میکنه الان نره ی ماه دیگه ی سال دیگ زوری نمیتونی نگهش داری ببین بشین هرچقد دلت میخواد زار بزن گریه کن بمیر ولی بریز تو خودت هیچوقت التماسش نکن پشیمون میشی قول مثدم این ظلمو در حق خوذت نکن میگذره بخدا میگذره سخته خیلی ها ولی تموم میشه قلب یخ میزنه فراموش ک نه عادت میکنی میفهمی بهترین کار ممکنو کردی قوی باش دختر میگذره🫂❤️

درکت میکنم برای منم پیش امده بعد ۳سال رابطه عالی رفت و رفت و رفت

چرا ادما انقد کثیفن؟

چرا ماه پیش فکر میکردم دوسم داره و هیچوقت نمیره و الان همچین بلایی سرم اورد؟

من نمیتونم تحمل کنم نمیتونم من میمیرم:(

دخترا شما ک این همه تجربه دیدین و شنیدین چرا ول کن دوعس پسر نیستین؟؟؟اگرم انتخاب میکنین دیگه این اعت ...

ایشون توی یکی از تاپیکاش نوشته نامزد!!!

اینجا نوشته دوست پسر!!!

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

دخترا شما ک این همه تجربه دیدین و شنیدین چرا ول کن دوعس پسر نیستین؟؟؟اگرم انتخاب میکنین دیگه این اعت ...

موافقم.اگه یه نفر قصدش ازدواج باشه که این همه سال نمیمونه.احساسات برشون غالب میشه و طرفم ادم نیست که.قلبش بوی پا میده

اگه وابسته باشه خودش برمیگرده خدا لعنت کنه واقعا بعضی پسرت ب راحتی بازی میدن دخترارو

اگه وابسته بود که نمیرفت

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اون رفته. به درک که رفته. درکت میکنم که تو این مدت وابستش شدی ولی اگه غرورتو حفظ کنی وسمتش نری بع ...

من فقط وابستش نبودم من واقعا عاشقشم خیلی دوسش دارم خودشم میدونه من چقد دوسش دارم

استاتر حس تو رو من کاملا درک میکنم چون یکسال تازه من با یکی دوست بودم اون فقط آزارام میداد 

شخصیتمو خورد میکرد من واقعا عاشقش بودم در آخر یک حرفی زد که دلم شکست

خودم گذاشتمش کنار 

چقدر بخاطر حرفاش شب تا صبح گریه میکردم 

اینقدر گریه میکردم که زیر چشمام سیاه میشد 

حتی وقتی جدا شدم هر روز و هر دقیقه پروفایلشو چک میکردم و گریه میکردم 

چندین روز با خودم درگیر بودم تا با احساسات مبارزه کنم و منطقی به این موضوع فکر کنم که در نهایت با کمک روانشناس و تلاش خودم که شش ماه طول کشید خوب شدم 

اگر شرایط داری حتما با روانشناس صحبت کن 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

ادمی که میخوایی باهاش ازدواج کنی و تصمیمتون جدیه نامزدهمیفهمی؟

بهتر شما میفهمم....

ولی این جماعت این مسئله رو نمیپذیرن...

براشون بین کلمه دوست پسر تا نامزد میلیون ها تفاوت هست...

فقط چون تعهد رو توی مادیات و یک تیکه کاغذ میبینن...

وگرنه تعهد فقط و فقط ذاتی و دلیه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

ولی درد قلبم اصلا طبیعی نیستنه هیچ‌ مشکلی نداشتیم هیچوقتمن از اولشم نمیخواستم بره اون رفتمعلومه که پ ...

هیچ دلیلی برای رفتنش نگفت؟

ببین خیلی سخته آدم غرور داره میدونم ولی اگه واقعا همت چیزش خوب بود با شماره دیگه پیامش بده یا زنگ بزن علت بپرس شاید حل شدنی باشه 

آدم خوب راحت پیدا نمیشه ولی اگه بی دلیل یا شاید به واسطه ی دختر دیگه رفته باشه هی بهتر که رفت 

اینو🦊 دوسش دارم 😁زیاد استفاده میکنم ❤️