2777
2789
عنوان

خانومایی که به زیبایی و اندامتون اهمیت میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 55 پست
راه حلایی ک دادم همروکپی کن انجام بده اگ دنبال راه حلی واقعا .غذا قهوه و پروتیین بالا باعث میشه بیشت ...

باشه خیلی ممنون اگه سوالی داشتم میتونم ازتون بپرسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاایین ی گروه بزنین بیاییم چون منم یه ۵ کیلویی باید وزن کم کنم انگیزشوندارم

من همینجوری دوستی میخاستم کمکش کنم ، صرفا بخاطر چاقی نبود چون چاق نیستم 

ولی خب اگه دوست دارین میتونیم یه جایی گروه بزنیم چن نفری باشیم 

من همینجوری دوستی میخاستم کمکش کنم ، صرفا بخاطر چاقی نبود چون چاق نیستم ولی خب اگه دوست دارین میتونی ...

خیلی ممنون واقعا به یکی نیاز دارم کمکم کنه پس من میرم حموم بعد دوباره میام 

من همینجوری دوستی میخاستم کمکش کنم ، صرفا بخاطر چاقی نبود چون چاق نیستم ولی خب اگه دوست دارین میتونی ...

میدونم اره همون انگیزه ورفاقتی مهمه 

لطفا ی گروه بزنین منم اد کنید

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

باشه عزیزم

سلام گلم من از حموم اومدم 

باز اتاقم رو مخمه میخوام خودم رو جر بدم از عصبانیت درسامو خوندم از صبح تموم شد مدرسه ها تعطیله واسه همون تازه یادم افتاد جز درس خوندن قیافم هم مهمه اتاقم هم مهمه از اول مهر تا حالا هیچ دقتی به ظاهرم نکرده بودم 

میدونم اره همون انگیزه ورفاقتی مهمه لطفا ی گروه بزنین منم اد کنید

یه سوال از شما داشتم من رنگ پوستم گندمی هست اما اینقدر این مدت بدون ضد آفتاب‌ رفتم مدرسه به پوستم نرسیدم افتضاح شده سبزه شده چجوری پوستم رو سفید تر کنم حداقل بع رنگ طبیعیش برگرده 

سلام گلم من از حموم اومدم باز اتاقم رو مخمه میخوام خودم رو جر بدم از عصبانیت درسامو خوندم از صبح تمو ...

خیلیم خوب ،مطمئنم الان یکم سبک شدی 

الان هم اول پاشو هرچی لباس کثیف توی اتاقته بریز توی یه سبد ببر لباسشویی 

دیگه بیا هرچی تمیز هست بزار سر جاشون ، بعدشم یه جارو بزن ،وقتی همه این کارا کردی بهم بگو تا چنتا چیز بگم بخری برا صورتت 

خیلیم خوب ،مطمئنم الان یکم سبک شدی الان هم اول پاشو هرچی لباس کثیف توی اتاقته بریز توی یه سبد ببر لب ...

سلام انجام دادم 

مشکلات پوست من این‌ایناست 

جوش داره پر از منافذ باز هست 

تیره شده به خاطر آفتاب چون یک مدتی هست ضد آفتاب‌ نزدم بعد یه جاهایی هم داره کم کم ترک میفته خشک شده پوستم واسه همین باید هرچه زودتر شروع کنم به پوستم برسم واگرنه داغون میشه 

من صورتم رو چجوری شیو کنم خوبه الان با تیغ آرایش شیو میکنم 

سلام انجام دادم مشکلات پوست من این‌ایناست جوش داره پر از منافذ باز هست تیره شده به خاطر آفتاب چون ی ...

سلام عزیزم 

همه کاراتو کردی؟ اتاقت مرتب شد؟ ببین چقدر خوبه آدم سبک میشه 

دقیقا تمام چیزایی که میگی من داشتم رو پوستم 

اگر از لحاظ مالی اوکی هستی تا کامل بهت بگم چه چیزایی بخری همین حالا شروع کنی ،اما اگه فعلا نمیتونی زیادی هزینه کنی یه چیزای کلی بهت بگم 

اگر دوست نداشتی اینجا چیزی بگی میتونی شخصی بهم پیام بدی ،حالا چه همین نی نی سایت چه جاهای دیگه 

یه سوال از شما داشتم من رنگ پوستم گندمی هست اما اینقدر این مدت بدون ضد آفتاب‌ رفتم مدرسه به پوستم نر ...

گفتم حلال مشکلات پوستت فقط همونه که گفتم .. هم‌منافذومیبتده جوش نمیزنی هم رنگ پوستت روشن میشه ولکا میره ..

حالاخواستی امشب یکم ماست کمچرب توش نشاسته بریز بزن ب صورتت بعد بشور چند. رجه روشن میشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

سلام عزیزم همه کاراتو کردی؟ اتاقت مرتب شد؟ ببین چقدر خوبه آدم سبک میشه دقیقا تمام چیزایی که میگی من ...

وضع مالیم بد نیست متوسطه 

راستش خیلی دوست دارم ازت راهنمایی بگیرم و کمکم کنی چون واقعا قصدم تغییره فقط سردرگمم که چیکار کنم بهت درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟