2777
2789
عنوان

خانومایی که به زیبایی و اندامتون اهمیت میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 55 پست
یه توصیه بهت بکنم هیچ وقت با سر و وضع بد نگرد به این بهونه که اضافه وزن دارم و هروقت لاغر شدم به خود ...

خب نمیدونم چجوری به خوم برسم پوستم رو خوب کنم چجوری 

الان چیکار کنم با این وضع اینقدر مچم رو فشار دادم هم دستام زخم شد اعصابم خیلی خورده خیلی زیاد

الان فعلا اول ناخن هاتو کوتاه کن بعد برو حموم ،موهاتو شونه بزن ببافشون ، بعدش بیا برا پوستت بگم چیکار کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم البته کار زیبایی و مراقبتی نمیکنم ولی دکتر و مشاور تغذیه نمیتونی بری حموم و شونه کردن مو چی؟شاید ...

میگم که حالم از خودم بهم میخوره حتی نمیخوام خودم رو تو آینه ببینم 

خب من حالم از خودم بهم میخوره نمیخوام هیچ کاری کنم

اشتباه میکنی تو کمال گرایی نشستی میگی اگه سایزم ۳۸ بود فلا لباسو میپوشید حموم میرفتم ووو....درصورتی که ربطی به هم نداره الان تو ت یکی دوروزه میتونی خودتا به سایز مثلا ۳۸ برسونی نه چنماه طول میکشه میخوای این چندماه زندگی نکنی لذت نبری ول کن خوش باش در کنارش یه گوشه چشمی هم به اینده داشته باش الانم پاشو برو حموم و یه دست لباس خوشگل بپوش خیلی هم نرو جلو آینه و فقط تو ذهن خودتو فوق العاده ببین بعد یه مدت جلو اینه هم که رفتی نقطه مثبت هاتو بهتر میبینی پاشو دختر

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
الان فعلا اول ناخن هاتو کوتاه کن بعد برو حموم ،موهاتو شونه بزن ببافشون ، بعدش بیا برا پوستت بگم چیکا ...

الان اتاقم بهم ریخته خیلی حرصم میگیره اتاقم رو میبینم نمیدونم اتاقم رو چجوری جمع کنم چی رو کجا بزارم باید برم خرید چند تا جعبه بگیرم واسه وسایل کرم هام تموم شده شامپو هام تموم شده اینقدر اعصابم خورده سر همین چیزا میخوام تغییر کنم اما اصلا نمیدونم  چجوری همه جا یخبندونه مغازه ها همه بسته دارم روانی میشم ۹ ماهه تو اتاقم خودم رو زندونی کردم هیچ کاری نمیکنم فقط میرم مدرسه و میام خونه کل برنامه زندگیم همین شده 

براپوستت فقط سرم قابض کننده منافذ بگیر بزن دعام میکنی هم جوشات خوب میشه هم لک ومنافذ ب طورمعجزه اسا ..

برای اندام   کالری شمار نصب کن کالریتو بین ۷۰۰ تا هزار کالری برو جلو با نیم ساعت ورزش هرروز یا رقص یاطناب فرضی فکر کن طناب دستته بزن 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اشتباه میکنی تو کمال گرایی نشستی میگی اگه سایزم ۳۸ بود فلا لباسو میپوشید حموم میرفتم ووو....درصورتی ...

راست میگی همینجوری ام ۹ ماهه از خونه بیرون نرفتم فقط میرم مدرسه و میام به خودم گفتم هروقت لاغر شدم خوشتیپ شدم خوشگل شدم میرم از خونه بیرون 

براپوستت فقط سرم قابض کننده منافذ بگیر بزن دعام میکنی هم جوشات خوب میشه هم لک ومنافذ ب طورمعجزه اسا ...

غذا چیا بخورم چیا نخورم این غذا خوردن منو بدبخت کرده نمیدونم چجوری رژیم بگیرم 

الان اتاقم بهم ریخته خیلی حرصم میگیره اتاقم رو میبینم نمیدونم اتاقم رو چجوری جمع کنم چی رو کجا بزارم ...

درکت میکنم خودمم این روزا رو گذروندم ،بیا با هم دوست شیم بهت کمک میکنم ، ببین وقتی دونفر رقابتی باشه خوبه ، انگیزه میگیری ، اگر دوست داری بیا با هم همه کاری رو کنیم ،منم الان دارم یه کارایی میکنم برا بهتر شدن 

برابدنت شامپو بدن اکتیو بگیر هم خوشبو میشی هم نرم برا موهات قبل حموم ی تخم مرغ ووروغن نارگیل بادوم هرچی قاطی کن پلاستیک بکش ۳ ساعت بعدش بروحموم .

ناخناتو بعد شستن دستات مرطوب کننده بزن یا روغن بنفشه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

درکت میکنم خودمم این روزا رو گذروندم ،بیا با هم دوست شیم بهت کمک میکنم ، ببین وقتی دونفر رقابتی باشه ...

اره میام اگه اشکال نداره بپرسم چند سالته 

من ۱۵ سالمه 

غذا چیا بخورم چیا نخورم این غذا خوردن منو بدبخت کرده نمیدونم چجوری رژیم بگیرم

راه حلایی ک دادم همروکپی کن انجام بده اگ دنبال راه حلی واقعا .

غذا قهوه و پروتیین بالا باعث میشه بیشتر سیر بمونی مثلا کباب تابه ای درس کن بایک کف دست نون یاسینه مرغ ابپز بیشتر ایناروبخور سیربمونی .سوپ.. نون و برنج کم  فست فود قند شیرینی حذف بقیه چیزاام هرچی خوردی توکالری شمار ثبت کن

درکت میکنم خودمم این روزا رو گذروندم ،بیا با هم دوست شیم بهت کمک میکنم ، ببین وقتی دونفر رقابتی باشه ...

میخاایین ی گروه بزنین بیاییم چون منم یه ۵ کیلویی باید وزن کم کنم انگیزشوندارم 

اینایی که میگم رو حتما بگنجون تو برنامه غذاییت برای خانم ها واجبه

دمنوش نعنا 

نخود (به صورت نخوداب با قلم یا هرطور دیگه)

شیره و ارده

قرص زینک

آب (من تو اب لیموترش و عسل میریزم میزنم میکسر خیلی خوش طعم تر میشه و راحت میشه روزی ۷ ۸ لیوان خورد)

کنجد