خودم معلم زیست دبیرستان ام. اقا بود. دکترای ژنتیک داشت. هم مشاوره ژنتیک میداد هم دبیر کنکور بود. ماشینش سانتافه بود. خیلی وضعش خوب بود. هر روز ماشینش رو میاورد دم مدرسه پارک میکرد ماها میرفتیم با ذوق نگاه میکردیم 😂😍
شما تا حالا معلم پولدار دیدین؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سال دوم دبیرستان که بودم یه معلم تاریخ داشتیم خیلی خیلی پولدار بود اونموقع ماشینش سوزوکی بود و بااون ...
چه معلم ماهی😍
ای کاش همه همینجور بودن
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
الان خیلی از دبیرای کنکور وضعشون خوبه زمان ما که یا معلما ماشین نداشتن یا پراید داشتن
اره الان اکثرشون چندجا کارمیکنن
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
بله معلم دینی و زبانمون خیلی پولدار بودنمعلم زبانمون باباش تاجر بود شوهرشم متخصص قلب
چقدر لاکچری 😍😂