2777
2789
عنوان

ثبت نام کنکور رو خودم انجام بدم❓

60 بازدید | 11 پست

پارسال رفتم کافینت لان اصلا حسشو ندارم میشه خو م تو خونه انجامش بدم؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

سلام لطفا تا حد امکان ۲ الی ۳ روز اول رو برای ثبت نام کنکور اقدام نکنید ، ببینیم اصلاحیه چیزی صورت میگیره یا نه ، اگه آینده خودتون مهمه لطفا همکاری کنید

این صرفا پیامی بود که اکثر چنل ها گذاشتن گفتم منم بزارم چون هدف ما کمک کردنه ، ایشالا که اصلاحیه بدن و اتفاقات خوبی بیوفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لطفا تا حد امکان ۲ الی ۳ روز اول رو برای ثبت نام کنکور اقدام نکنید ، ببینیم اصلاحیه چیزی صورت م ...

عزیزم من بهت قول میدم هیچ اتفاقی نمیفنه اینارو اینقد جدی نگیر

بعد کد شیشم فهمیدم ازینا ابی گرم نمیشه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

میشه ولی من ریسک نمیکنم میرم کافینت

من خستم برم وقتی تو گوشی میشه

آره بابا آسون ترین کار ثبت نام کنکوره

از سایت سنجش ثبت نام کنم؟ 

اره

ممنونم عزیزم

نه حتما برو کافینت من پارسال یه بنده خدایی تو خونه برام انجام داد سال اخذ دیپلم رو اشتباه زده بود سه ماه مکاتبه کردم با سنجش خراب شده تا درستش کردن

یکی از آشناها هم اشتباهی منطقه رو دو زده بوده ولی خودش منطقه ۳ بود حضوری رفت سنجش تا درستش کردن

نه حتما برو کافینت من پارسال یه بنده خدایی تو خونه برام انجام داد سال اخذ دیپلم رو اشتباه زده بود سه ...

عه جدی

میترسم هم بهتره برم حضوری🥲