2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها اجی من🤕

106 بازدید | 15 پست

اجیم کلاس هفتمه قبلاً هم گفتم مشکل داره تو بعضی درسا مخصوصا زبان بدش میاد نمیتونه بخونه اصلا مستمر زبانش ۸ شده صبح هم دوباره امتحان شنیداری و یه امتحان زبان دیگه دارن معلمشون گفته اینو خوب نشی مستمرتو همون ۸ میدم اصلا نمی‌خونه فقط گریه می‌کنه خودمم زبانم خوب نیست کمکش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا دلش نمی‌خواد این درسو بخونه

خب همه از یه سری درس ها بدمون میاد ولی هرطور شده میخونیم 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

بهش بگو مجبوره واقعاباید علت این تنفر رو پیدا کنیدتا هنور کلاس هفته حل بشهبرسه به دبیرستان واقعا برا ...

میگه نمیتونم بخونم اصلا اعصابم خورد میشه معلمش هم با مادرم دوسته دیگه بد تر

می‌دونم اصلا هر چی هم بخونه تو مغزش نمیره

بخاطر اینکه هب به خودش گفته از این درس بدم میاد 

باید هی بگه من عاشق زبانم و دوست دارم بعد کم کم پیشرفت میکنه (این روش رو خودم تاثیر گذاشت واقعا )

کلاس زبان هم بفرستین بگین برای خودته نه مدرسه 

بخاطر اینکه هب به خودش گفته از این درس بدم میاد باید هی بگه من عاشق زبانم و دوست دارم بعد کم کم پیشر ...

ثبت نام کردیم در حال حاضر نمره مستمرش نمی‌دونیم چکار کنیم

ثبت نام کردیم در حال حاضر نمره مستمرش نمی‌دونیم چکار کنیم

مستمر مهم نیست اونم ترم اول بعدا پیشرفت کنه معلم برای ترم دوم نمره رو میبره بالا