2777
2789

سلام.

من میخوام تجربه ام‌آر‌آی خودم رو اینجا بذارم شاید به درد کسی بخوره و جواب سوالاتش رو پیدا کنه.چون خودمم قبل این آزمایش خیلی استرس داشتم(کلا آدم شجاعی نیستم و همه ی فوبیاها رو دارم🤭)کلی سایت رو گشتم اما یا تاپیک ها قدیمی بودن و یا جواب ها کامل نبودن به جز یک مورد تاپیک بقیه جامع نبودن... 

تجربه ام رو میگم، لطفا اگرجواب سوالتون رو گرفتید و براتون مفید بود سه تا صلوات بفرستید یکی هدیه به حضرت زهرا علیه السلام 

یکی هدیه به حضرت ام البنین علیه السلام 

و یکی هم برای اینکه مشکل منم با دارو حل بشه سریعا و مامان بشم به سلامتی. ان شاءالله 

(مشکلم رو تاپیک قبلی توضیح دادم که چی هست)

ممنونم از همگی🍃🌹

ان شاءالله جواب این آزمایش برای همگی خوب باشه و اصلا نترسن و سلامتی کامل رو به دست بیارن.🌱

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

اول اینو بگم که تجربه من مربوط به آذر ۱۴۰۳ هست. من ام آر آی ام رو بیمارستان بقیه الله تهران انجام دادم.

هزینه داروها و خود آزمایش، کلا ۲۵۰ تومن شد بیمه نیروهای مسلح داشتم.

چون وزنم بالا بود بهم گفتن باید تو نوبت بمونم تقریبا از یک ماه یا یک ماه و نیم قبل، من نوبت گرفتم ولی اگر کسی اضافه وزن نداشت یا وزن بالای ۱۰۰ کیلو نداشته باشه زودتر نوبت میدن.

برای من همین حدود یک ماه و خورده ای طول کشید.

همون موقع ثبت نوبت که باید حضوری برید بیمارستان بخش نوبت دهی ام آر ای و نوبت تون ثبت کنید بهتون یک فرمی میدن بعلاوه داروهاتون رو هم می نویسن که باید چی بخرید برای روز آزمایش‌.فرم و لیست داروها رو میدن بهتون که بیارید خونه، تکمیل اش کنید حتما و روز آزمایش با خودتون همراه داشته باشید بعلاوه همراه با هر نوع آزمایش خون یا سونوگرافی یا عکس برداری و ام آر آی قبلی یا هر نوع آزمایشی که مرتبط با بیماری تون هست.(الزامیه و گرنه ازتون قبول نمیکنن)

ساعت چهار و نیم عصر نوبت داشتم  از ساعت دو دیگه حرکت کردیم به سمت بیمارستان.

بعد که رسیدیم تا رفتم داروهامو گرفتم یک ساعتی گذشت.

بعد از خریدن داروها رفتم بخش ام آر آی اعلام حضور کردم، آخرین کپی آزمایش سونو و یک سری مدارک قبلی بیماری ام رو ضمیمه یک فرمی کردن و بهم گفتن امضا کنم (کپی شون همراه تون باشه). هزینه رو پرداخت کردیم و منتظر شدم.

حدود یک ساعت بعد یا شایدم کمتر، صدام کردن برای رگ گیری.

بهم لباس مخصوص بیمارستان رو دادم که لباسامو عوض کنم.

همه لباس هاتون رو به غیر از روسری(اگر خواستید) و لباس زیر بالاتنه باید عوض کنید.( پایین تنه نیاز نیست)

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

بعد رفتم برای رگ گیری.

دقیقا مثل خون دادن برای آزمایش خون بود.

از همونجایی که خون میگیرن آنژوکت رو وصل کردن فقط و فقط اندازه سر سوزن موقعی که سوزن داخل رگ میره پوست میسوزه همین.دیگه درد نداره اصلا.

بعد یک ساعتی منتظر نشستم تا نوبتم بشه برم داخل چون دو نفر جلوی نوبت من بودن.

ازشون پرسیدم گفتن می تونید شکلات یه دونه بخورید به شرط اینکه کاکائویی نباشه.

یه دونه شکلات خوردم بعد رفتم داخل.

دراز کشیدم روی تخت دارو رو بهم تزریق کردن که اصلا درد نداشت و هیچی متوجه نمیشه آدم، بخاطر تزریق این نوع دارو، دهنم خشک شد که طبیعه و بعد دو سه دقیقه اوکی میشید و بزاق ترشح میشه. بعد رفتم داخل دستگاه

یه نیم ساعتی حدودا داخل دستگاه بودم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا نیاز نیست لباس رو در بیاریم یا روی شکم رو بالا بزنیم و... همینطور عادی با لباس خوابیدم و بعدش دو تا دستگاه(به شکل دستگاه فشار خون ولی بزرگ تر) روی شکم ام قرار دادن بعد کامل رفتم داخل دستگاه ام آر آی.

دستگاهش سر و صدا زیاد داره نه صدای فوق بلند اما گاهی صداها بلند میشه، صداها یکنواخت نیست مختلفن.

گاهی صدای چکش میاد، صدای بازار مسگرها میاد یه وقتایی هم آدم حس میکنه دارن به زیر تخت اش ضربه میزنن.

من چشمامو بستم و به چیزای دیگه فکر میکردم بابت همین داخل دستگاه رفتن اذیتم نکرد.

به نظرم چون حس شنوایی آدم درگیره، کمتر حوصله مون سر میره و از این جهت خوبه.

اتاق اش سرد بود اما به واسطه تزریقی که انجام شد که میگفتن آب مقطر هست که رگ ها رو شفاف نشون بده یه کم بدن آدم حرارت پیدا میکنه و به واسطه اون دستگاهی که روی شکم هست حرارت ملایمی رو روی شکم حس میکنید. اما نه دردی داره نه کوچک ترین سوزش.

زمانی هم که داخل دستگاه بودم دو سه باز و هر بار به مقدار پنج یا شش بار داخل میکروفون بهم گفتن نفس عمیق بکشم و نگه دارم بعد چند ثانیه راحت باشم و دوباره نفس بکشم.(که برای عکس از شکم لازمه)

وسط کار هم دوباره از دستگاه بدون اینکه تکون بخورم آوردنم بیرون بقیه مایع رو تزریق کردن و رفتم داخل و چند دقیقه بعد هم تموم شد.

از هشت ساعت قبل اش نباید چیزی بخورید.

مثانه میتونه خالی باشه و یا ادرار کمی داخل اش باشه اما بهتره که کاملا پر نباشه. تا داخل مثانه هم معلوم شه...

تنها کاری که وقتی داخل دستگاه هستید باید انجام بدید این هست که اصلا تکون نخورید چون مراحل ممکنه تکرار بشن و دوباره از اول برید داخل. که اینم کار سختی نیست فکرتون رو درگیر چیزای خوب کنید و ذکر بگید چشماتون رو ببندید. اصلا اذیت نمیشید.

النگو یا زیورآلات هم میتونید داشته باشید یا انگشتر، به شرط اینکه طلا باشه اگر نقره باشه یا هر نوع فلز دیگه باید در بیارید گوشی و ساعت و اینا هم ورودش به اتاق ممنوعه.

دیگه بعدشم انژوکت رو از دستم خارج کردن لباسم رو پوشیدم و رسید دادن دستم که جوابش دی ماه آماده میشه.بیام بگیرم.

آم آر آی شکم و لگن با تزریق فقط اسمش ترسناکه واقعا خودش ترسناک نیست. من این یک ماه رو تا نوبتم بشه هر شب استرس داشتم بابتش و حالم بد بود میترسیدم اما شما نترسید.

قبل از مراجعه به هر مرکزی هم از شرایط اونجا سوال کنید،اینا شرایطی بود که من در بیمارستان بقیه الله تهران تجربه کردم شاید هر جا و هر دستگاهی فرق داشته باشه.پس حتما سوال کنید قبلش.

ساعت هشت و نیم هم کلا کارم تموم شد و از بیمارستان خارج شدیم.

ان شاءالله خدا به همه سلامتی بده شما عزیزان هم به جواب سوالاتتون رسیده باشید

التماس دعای خیر🍃🌹