یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مگ من گفتم گشنس چرا حاشیه درست میکنید من اگه مادر خجالت نمیکشید اصلا فک نمکردم آبروریزی شده
😔😔😔 ای بابا
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
بچهای منو هیچی نمیتونم بخرم براشون ولی توی جمع چیزی نمیگن
ناراحت نشو گلم بعضی ها که جلوشون از بچگی پره اخر یکی میشن عین استارتر این تاپیک بچه های منم همینن بزرگه همیشه بهترین خوراکی هارو میخریدم انگار نخورده است ولی دختر کوچیکم که زیاد هم براش خوراکی نمیخرم چشم و دل سیر عین دلبند شما
ما تو خونمون انواع شیرینی ها رو داریم همیشه خواهرمم خیلی میخوره شیرینی میریم مهمونی ام شیرینی یا کیک میبریم همراهمون کچلم میکنه اینقد میگه چرا نمیاره بخوریم
اون سری آریو ما خرمالو دیده بود داد می زد وای گوجه شیرین مامان🤕🤕🤕🤕🤕آب شدم من
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه