2777
2789
عنوان

وای بچتون تو خونه خوب غذا و خوراکی بدید چشش سیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 116 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری نگو بچه های داداشم تو دس و پاشون ازخوراکی و همه چی ریخته اس منتها جایی که میرن جوری به به میکنن که انگاری تاحالا نخوردن مدلشونه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بچهای منو هیچی نمیتونم بخرم براشون ولی توی جمع چیزی نمیگن

اخی🥺

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

منم شیرینی خامه ای ببینم میگم اوه بح بح

😐 هر هفته به بچه شیرینی خامه ای بدی، دیابت و اضافه وزن میگیره

خب دلش کشیده یا گفته به به خامه

واقعا عجیبه؟ من خودم هیچوقت چشمم دنبال خوراکی نبوده ولی خب بهم تعارف کنن من صمیمی باشم تشکر میکنم به به هم میگم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

والابچه ی من خونم همه چی کوفت میکنه بیرونم آبرومومیبره چنان میبینه میگه این چیه انگارمااینوتشنه گشنه نگه میداریم هفته ی پیش خالم یه مشت پسته دادچنان ذوق میکردبیاوببین حالاتو خونم نگاهم نمیکنه 

بابا بچه ها اینطورن

پسر من تو نونه لب نمیزنه به خیلی چیزا بعد همونو جای دیگه یا دست کس دیگه ای میبینه یجور رفتار میکنه انگار کل روزو خواهش میکنه بخرم نمیخرم براش

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بچه ها درک درستی ندارن و میخوان تو جمع خودنمایی کنن این که بچه اینجوری گفته دلیل نمیشه که نخوردست

نمدونم دیگه راهی ندارم تنها راهم اینه انقدی به خوردش بدی تا بلکه تو جمع همچین رفتاری نکنه

بچهای منو هیچی نمیتونم بخرم براشون ولی توی جمع چیزی نمیگن

عیب نداره 

:) بچه هاتون با درک هستن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

والا پسر من همچی براش میخرم از میوه ها هم بیشتر موز حتا بعضی میوه ها هم اصلا نمیخرم ولی موز مرتب یا هرروز چندوقت پیش رفتیم یجایی پسرم ۳تا موز خورد و می گفت به به به چنان با ولع میخورد خندم میگرفت ...الیته چندین نمونه میوه دیگه و چندنوع اجیل بود پسرم فقط موز خورد ک تقریبا بیشتر از همه اونا براش میخرم چون میدونم عاشق موز