2777
2789
عنوان

جاری کصافتم برا شوهرم تولد گرفت

2406 بازدید | 125 پست

بچه ها اولا من از این زنایی نیستم که به شوهرشون حساس باشن چون شوهرمو شناختم و دلیلی بر حساس بودنم نیست

ولی جاریم عین سگ رو شوهرش حساسه در حد مریضی حساسه مثلا اگه یه دختری تو جمع یه چیز خنده دار بگه و همه بخندن ، شوهرش حق نداره بخنده یا یه روز من یه موضوعی رو مربوط به گوشی موبایل بلد نبودم برادرشوهرم گفت بیا اینجا من یادت بدم جاریم یه قشقرقی راه انداخت که چرا پیش هم نشستید و داری بهش چیز یاد میدی !!!

برای همین منم میگم هر جوری دوست داره بقیه باهاش رفتار کنند عین همونو هم باید خودش رفتار کنه

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

هستید تعریف کنم ؟؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کوتاهه ولی دلم خیلی پره 

چند روز پیش تولد شوهرم بود ، شوهرم دوست نداره براش جشن بگیرن من اوایل براش گرفتم ولی گفت جشن تولد رو بچه بازی میدونه به جاش دوست داره باهم بریم کافه و سینما و ... خوش باشیم

بعد یه روز مونده بود به تولدش که مامانش زنگ زد گفت بیاید اینجا حوصلم سر رفته و ... ( نگو جاریم بهش سپرده که یه جوری بکشونشون خونت )

ما رفتیم دیدیم مادرشوهرم مشکوکه هی با گوشی یواشکی حرف میزنه ولی نفهمیدیم جریان چیه

نیم ساعت بعد جاریم و شوهرش با کلی بادکنک و برف شادی و کیک وارد شدن و کلی جیغ و داد و هورا و ....

شوهرم مودبانه تشکر کرد منم تشکر کردم گفتم لطف کردید

بعد که خواستیم بریم جاریم اومد تو اتاق به شوهرم گفت :

( تولدتو دوست داشتی ؟ ایدش از من بود ها ‌.. شوهرمم گفت تشکر نیازی نبود ولی لطف کردید و ..

جاریم گفت خواهش میکنم دیدم زنت براش مهم نیست و  هیچ وقت برات تولد نمیگیره گفتم لااقل من واست یه کاری بکنم تو دلت نمونه بعد پوزخند زد !!!)

من و شوهرمم دیگه چیزی نگفتیم ولی از وقتی اومدم خونه ری.ده شده به اعصابم به زن چه قدر میتونه بر علیه جنس خودش بجنگه و ذات خراب خودشو نشون بده ؟؟؟؟

بقیه اش رو گفتی لایکم‌کن‌لطفا

گفتم

بله

گفتم گلم 

تو هم زن نیستی قشقزق به پا کنی

من خرم , زن چیه ؟

زنگ بزن برین بهش سرتاپاش ازگلو

دیر شده دیگه 

زنگ بزن بهش هرچی دلت میخواد بهش بگو. 

بگو اونروز به احترام شوهرم و شوهرت جلو جمع بهت هیچی نگفتم دفعه آخرت باشه برای شوهر من تولد میگیری و خودشیرین بازی در میاری 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)