2777
2789
عنوان

نزدیک 30 سالگی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 58 پست
ماشین داری پس انداز داریشغل داریتازه ۳۰ سالتهو میگی چرا سرنوشتم این شد؟:))ناشکری نکن خیلی جلویی باور ...

دخترفامیل ماهم توی ۴۵ سالگی شوهر کرد 

کارمندو شاغلو دانشجو دکتراس 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین داری پس انداز داریشغل داریتازه ۳۰ سالتهو میگی چرا سرنوشتم این شد؟:))ناشکری نکن خیلی جلویی باور ...

همه میگن اره موفقی قوی هستی از بیرون خودمو قوی نشون میدم ولی از تو دیگه بریدم تازگیا مخصوصا 

عزیزم برام دعا کن هر چند دیگه اعتقادی به دعا هم ندارم ولی شاید خدا صدای تورو شنید

خوشبخت باشی

کدوم شهره؟

ن ببینید ب عنوان مثال گفتم چند نفر دیگه هم هستن . 

هر شهری علمای خودشو داره . 

بگردید توی شهرتون . از مساجد و مراکز قرآنی و آدمای مذهبی مانند و یا گروه ها پیدا میشن پرس و جو کنید 

اینو ابجیم بهم معرفی کرد .‌‌تودانشگاه اساتیدشون میشناختن .  

همه میگن اره موفقی قوی هستی از بیرون خودمو قوی نشون میدم ولی از تو دیگه بریدم تازگیا مخصوصا عزیزم بر ...

همیشه فک میکنم شماها خودتون نمیخواین ازدواج کنین اخه خیلی ها ارزوشون اینه مث شما گیرشون بیاد

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

همیشه فک میکنم شماها خودتون نمیخواین ازدواج کنین اخه خیلی ها ارزوشون اینه مث شما گیرشون بیاد

خیلیا شاید نخوان ولی من چون دلم بچه و رابطه پایدار میخواد ازدواج دوس دارم ولی در ظاهر بروز نمیدم 

خیلیا شاید نخوان ولی من چون دلم بچه و رابطه پایدار میخواد ازدواج دوس دارم ولی در ظاهر بروز نمیدم

اره خب همه دوس دارن سروسامون بگیرن.انشالا تو هم به زودی ازدواج میکنی.

من برا خاهرم نذرو نیاز زیاد میکردیم انگار طلسم شده بود اصلا.نمیدونم چرا هیچ دعاییمون نمیگرفت.چن ماه پیش توی نی نی سایت دیدم یه دختره که تازه ازدواج کرده بود تاپیک زده بود که اگر توی ازدواجتون گره افتاده نیت کنین که به زودی ازدواج کنین و با شوهرتون یا زنتون برید پابوس حضرت معصومه،منم به خاهرم نگفتم ولی همون لحظه دعا کردم گفتم خدایا خاهرم به زودی ازدواج کنه با شوهرش برن پابوس حضرت معصومه و اینو توی یادداشت های گوشیم نوشتم و چن روز یبار چشمش بهش میفتاد و دلم یه جوری میشد.

دیدم حدودا بعد از ۲ ماه یا شایدم کمتر یا بیشتر برا خاهرم خاستگار پیدا شد و نامزد کردنو عقد کردن.

نمیدونم ولی ته دلم حس میکنم بخاطرِ این دعا و نذری هست که من کردم براشون.

تو هم هم این نذر رو انجام بده حس میکنم خیلی حاجت میده.

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

اره خب همه دوس دارن سروسامون بگیرن.انشالا تو هم به زودی ازدواج میکنی.من برا خاهرم نذرو نیاز زیاد میک ...

مرسی عزیزم

ازین نذرا دعاها زیاد کردم فایده ای نداشت 

دیگه اعتقادی ندارم به این چیزا