2777
2789
عنوان

مادرا آموزش مجازی چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارم

نظام کیفی و توصیفی نیازی به امتحان دی ماه و ارزشيابي پایان سال نداره معلم در طول سال دانش آموز رو می‌سنجه 

و معلم میتونه اصلا امتحانی نگیره و بیشتر امتحانای دی ماه و خرداد ماه جنبه تشریفاتی داره و ملاک ارزشيابي معلم از دانش آموز نیست

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
نظام کیفی و توصیفی نیازی به امتحان دی ماه و ارزشيابي پایان سال نداره معلم در طول سال دانش آموز رو می ...

پس چرا انقدر مدیر پدر اینا در آورده امتحان بگیرن ؟

دائما تاکید دارند بچه ها طبق نمرات مکتسبه ارزشیابی دارن؟

آموزش مجازی یکی از عذاب های الهیه

اموزش مجازی واقعا بچه گیج میشه کم میاره عصبی میشه

اینجا یکی از شاگرد اول ها. تو کلاس بود. ولی برای مجازی بچه عصبی شده بود هی برق میره تاریک تو خونه هی سرو صدا  نت هم شکر خدا داغون. بچه ک سه سال رفته بود مدرسه کتک نخورده بود امروز  کتک خورد 

من مشکلی با دخترم ندارم خدایی خیلی اروم و بچه ی به راهیه فقط ما با ادوبی اکانت درس میخونیم متاسفانه ...

پایه چندم؟

فیلم تدریس از هر درسی در اینترنت هست 

خود ادوبی کانکت هم فک کنم فیلم رو ذخیره میکنه میتونین آفلاین ببینید

اموزش مجازی واقعا بچه گیج میشه کم میاره عصبی میشهاینجا یکی از شاگرد اول ها. تو کلاس بود. ولی برای مج ...

تدریس مجازی یه عذابه هم برای دانش آموز هم والدین و هم معلم و هیچ کیفیت و کارایی هم نداره

پایه چندم؟فیلم تدریس از هر درسی در اینترنت هست خود ادوبی کانکت هم فک کنم فیلم رو ذخیره میکنه میتونین ...

پنجم 

بله معلم بنده خدا فیلم و ضبط میکنه از شاد میفرسته ولی شاد هم دانلود نمیکنه از دیشب فیلم فرستاده بود تا ظهر دانلود نمیشد 

تدریس مجازی یه عذابه هم برای دانش آموز هم والدین و هم معلم و هیچ کیفیت و کارایی هم نداره

اینجا معلم فقط کلیپی ک تو اینترتت هست میفرسته گروه

تازه مشقی ک چند روز پیش بچه فرستاده هنوز نگاه هم نکرده😐

پنجم بله معلم بنده خدا فیلم و ضبط میکنه از شاد میفرسته ولی شاد هم دانلود نمیکنه از دیشب فیلم فرستاده ...

خودتون از گوگل دانلود کنید زودتر باز میشه

برای ما باز نشد  همش از گوگل گرفتم

پسر من اوله عذاب می کشمممممم

پایه اول رو که اصلا نمیشه مجازی درس داد

حتما باید معلم بالا سرشون باشه