2777
2789

چجور خوب شدید🤧🤒😷

از ششم اذر درگیرم بهتر نمیشم  که هیچی بدترم میشم

گلودرد تب و لرز کوفتگی بعضا اسهال و استفراغ

سرفه و ابریزش بینی که امونم رو بریده

دکتر و قرص و... هم ک ماشالله اصلا هیییچ تاثیری نداره فقط روز اول تحت تاثیر سرما حالت خوبه دوباره روز از نو روزی از نو

راهکاری دارید؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند روزحموم نرو بیرونم نرو فقط استراحت 

دارو های گیاهی 

پیش متخصص و دکتر وارد برو

ما همه مریض شدیم هر کدومم یکی دو تا سرم با ۹ تا آمپول داشتیم ⁦🤦🏻‍♀️⁩😩😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
بیماری جدید؟من مریض شدم گلو درد کیپی گوش،سوزش گلو بعضی وقتا آبریزش لرز،ینی منم این بیماری رو گرفتم؟

احتمالا 

اره مرض جدید کل بیمارستان و درمانگاه ها پر شده معلوم نیس سویه جدید کروناست یا انفولانزا

منم ۴هفتس گرفتم خوب میشم باز دوباره میفتم

شوهرم هم گرفت بهتره

خودتو تو گرما بگیر.سوپو دمنوش بخور. استراحت کن،خودتو خیلی خسته نکن فعالیت نداشته باش.من هربار رفتم سرکار دوباره بدتر شدم.شانس اوردم چندروز تعطیلی داشتم بهترشدم

دردم از یار است و درمان نیز هم
احتمالا اره مرض جدید کل بیمارستان و درمانگاه ها پر شده معلوم نیس سویه جدید کروناست یا انفولانزا

دکتر به ما گفت کروناست

علائمشم دقیقا مثل وقتی بود که کرونا گرفتم.تبولرزو استخوان درد و تعریق شبانه

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم ۴هفتس گرفتم خوب میشم باز دوباره میفتمشوهرم هم گرفت بهترهخودتو تو گرما بگیر.سوپو دمنوش بخور. استر ...

دقیقا تا میگی‌دیگه دارم خوب میشم این بار شدیدتر برمیگرده

چهار روز مرخصی گرفتم کلا نرفتم سرکار کاملا استراحت کردم ولی هیچی 🤧

آخ گفتی منم اینطور شدم تا یک هفته نتونستم درست غذا بخورم ...فقط خودمو خیلی گرم نگه داشتم خدازوشکر یک ...

شماهم هیدیرفه میکنین بند نمیاد؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...