2777
2789
عنوان

اونایی ک از سگ محلی جواب گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست
با بی محلی کردم فقط دور تر میشینبین سخت بدست اومدن و جذب توجه مردی با عزت نفس پایین یه مرز باریکی هس ...

منی ک چون بهم توهین بدی کردو ناراحت شدم واسه تنبیهش چندروز باهاش حرف نزدم تا وقتی ک ب پام افتاد ینی از خودم دورش کردم با اینکار؟

همسشه بعد دعوا زود میبخشیدمش اینبار گفتم بفهمه منم میتونم از زندگیم ب رحتی حذفش کنم ک حد خودشو بدونه 

اشتباه کردم ینی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو چرا مگه چش میشه این مدت؟؟

کلامردایه مدت نیازبه تنهایی دارن کاریش نکن خودش خوب میشه مثل ماتودوران قبل پریودکه حساس میشیم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
منی ک چون بهم توهین بدی کردو ناراحت شدم واسه تنبیهش چندروز باهاش حرف نزدم تا وقتی ک ب پام افتاد ینی ...

نه اتفاقا کار خوبی کردی، قشنگ مرز رو مشخص داری

کارت خیلی خوب بوده

قشنگ نشون دادی که قرار نیست تحت هر شرایطی بمونی

خوبه پس خداروشکراز این ب بعد اگ دعوامون شد من مقصر نبودم مث قبلنا زود ببخشمش یا ن؟

بستگی داره دعواتون چطوری باشه

اگه بهت توهین کرد و شخصیتت رو برد پایین باید باهاش برخورد جدی داشته باشی چون فوق‌العاده بدتر میشه

اوهبیشتر توضیح بده تا بتونیم راهکار بدیماولین باره اینطوری شده؟چند وقته با همین

تقریبا دومین باره 

بار اول ازش دلیل خواستم گفت درگیر کاری ام ب موقعش زنگ میزنم پیام میدم ک زد هم بعدش.. 

دوباره بعد از چند روز باز همونجور شد ولی منم دیگه پیگیرش نمیشم بینم چه واکنشی نشون میده

دو ماه با همیم 

درونگراس اولین رابطش هم هست سن ۲۳ ب بالا 

تقریبا دومین باره بار اول ازش دلیل خواستم گفت درگیر کاری ام ب موقعش زنگ میزنم پیام میدم ک زد هم بعد ...

نمیدونم دقیقا چرا ولی بعضی وقتا مردا اینطوری میشن

انگار شارژ تموم میکنن

هر وقت حالش خوب بود علتش رو از جویا شو

ولی تا حدودی طبیعیه نگران نباش