2777
2789
عنوان

با کد ملی چکار میشه کرد

82 بازدید | 11 پست

سلام خانما یکی از به من پیام داد که بسته پستی دارید و فلان منم که منتظر بسته بستی بودم واقعا فک کردم راس میگه رفتم کد پیگیری که داده بود زدم گفت اشتباهه شامانه بعد رفتم یه سایت زده بود برای پیگیری خود اون ادم رفتم زدم روش یه برنامه نصب شد دیدم نوشته قوه قضائیه! برای ورود کد ملی شماره تلفن داشت اینارو زدم گفت باید یه مبلغ واریز کنی! منم گفتم حتما کلاهیرداریه وگرنه مبلغ چیه اومدم بیرون  زدم تو نت دیدم بله کلاه برداریه خلاصه برنامه رو پاک کردم اون آدم هم گزارشش رو به عنوان کلاه بردار دادم فقط یکم ترسیدم نکنه با کد ملی رو داشته باشه تو نت نوشته بود هدفشون اطلاعات بانکی و برداشت پوله به نظرتون با کد ملی میتونه کاری کنه؟

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

ببخشید برای اشتباه تایپی عجله ای نوشتم

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههه تو سروش برات پیام داد؟ عکس یه مامور پست بود نه؟

اره برای تو هم بود؟

زنگ بزن پلیس فتا اونا فقط رمز دومت میخواستن

رمز دوم ندادم فقط برای ورود کد ملی زدم رفت تو قسمت پرداخت بانکی دیگه نرفتم 

بارها و بارها اطلاع رسانی شد که روی لینک های ناشناس نزنید. کلاهبرداریه.

اره منم چون حدس زدم کلاهبرداریه اصلا تو قسمت پرداخت پول نرفتم ولی خب چون منتظر یه بسته بودم تا اونجا رفتم همه چیز خیلی واقعی بود یعنی اپلیکیشن داشت 

چندبار پیام اومده ولی حتی توش نرفتم فوری پاک کردم

وای کار خوبی کردی شماره منو از کجا آورده   حالا من بدشانس منتظر بسته پستی بودم خوب که نرفتم تو قسمت پرداخت !

اره منم چون حدس زدم کلاهبرداریه اصلا تو قسمت پرداخت پول نرفتم ولی خب چون منتظر یه بسته بودم تا اونجا ...

برای همکارم اتفاق افتاد و حسابش رو یا خالی کردن یا داشتن خالی می کردن. برای دوستم هم انگار گوشیش هک شد یعنی بدون اینکه اطلاعی داشته باشه برای مخاطبینش پیام می فرستاد و مثلا لینک کلاهبردای رو هم برای اونها می فرستاد. 

خلاصه حواستون به کارتهای بانکیتون باشه که پولی خارج نشه. بعلاوه داخل گوگل هم سرچ کنید که اگه روی لینک ناشناس کلیک کردیم، چیکار کنیم. هم فیلم توضیحات پلیس رو ببینید هم چند سایت رو مطالعه کنید

برای همکارم اتفاق افتاد و حسابش رو یا خالی کردن یا داشتن خالی می کردن. برای دوستم هم انگار گوشیش هک ...

باشه ممنونم