2777
2789

دیروز ساعت چهار بود شوهرم رف حموم پنج بود هنو نیومده بود بیرون دخترمم گریه میکرد برقم نداشتیم ناهارم نخورده بود بهش گفتم بیا با بچه باز کن سر گرم شه یه چی درست کنم بخوره تاریک بود خونه برقا رفته بود زمین میزاشتم بدتر میکرد بعد شوهرم از حموم دراومد کلی حرف بارم کرد بچه تا الان گشنه بمونه گریه میکنه فقد حموم مونده بود که گیر ندی اونم داری گیر میدی (دخترمم ساعت ۱۱ صبونه خورده بود ۱۲ شیر بعدم میان وعدشم میوه و کیک داده بودم بعد خوابید ۱ ، سه بیدار شد مام برنج داشتیم اونو خوردیم ولی دخترم نخورد )بعد کلی حرف بارم کرد ... تو آدم نیستی اخلاق نداری یا خودتو درست کن یا خوش اومدی خونه بابات منم کوتاه نیومدم گفتم انگار پول مهریه داری هر حرفی میشه میگی خوش اومد گف دوسال یبار سکه میدم .. من بازم چیزی نگفتم اومدم نشستم برا دخترمم پیتزا پخته بودم دادم خورد نشستم داشتم گوشی نگا میکردم آدم قهر و ناراحت تو خونه چیکار میکنه بزن برقص را نمیندازه که داشتم الکی گوشیو بالا پایین میکردم که مثلا اهمیت نمیدم بهش کنترل پرت کرد سرم بم گفت مث دستمال کاغذی که کونمو پاک میکنم میندازم بیرون تو رو هم همینجوری میندازم بیرون پاشو گمشو خونه بابات یا اینجا هم بمونی باید نوکریمو بکنی مث خر جلوم کار کنی و به بچم برسی خیلی بم برخورد گفتم من الان جلو تو خرم تو پیش همه خر و نوکری همه خر فرضت میکنن آدم حسابت نمیکنن وقتی کار دارن بت زنگ میزنن ..بعد این پاشد رف مامانمو آورد به بابامم نگفته بود چی شده ، آورد منم شام گذاشته بودم نشستیم خوردیم بعد مامانم پاشد گف مارو ببر شوهرم برگشت گف پاشو حاضر شو توام قراره گم شی خونه بابات منم کم نیاوردم گفتم بچتو نمی‌برم مگه نمیگفتی میرم پرستار میگیرم بهتر از تو نگا میداره گفتم اوکی نگهش دار مامانم برداشت دخترمم آورد که من نگه میدارم تو حق نداری چیزی بگی فقد اونجاش سوختم که مامانم بم گف میخواستی طلاق بگیری گوه میخوردی این پسرم بدبخ میکردی دقیقااا اونجا قشنگ نابود شدم 🙂

من چقد بدبختم کسیو ندارم طلاقم میگیرم بچشم میدم خودش بعدش خودمو میکشم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت میدونست بت چیا گفته و بازم پشتش در اومده ؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم چقدر با این حرف مامانت احساس بی پناهی کردی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچت چند سالشه؟

دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥

با وضعیت مادرت من بودم همونجا میموندم میگفتم میمونم ببینم چه غلطی میخوای بکنی . برو دادگاه بگو زنم به بچه نمیرسه به خونت نمیرسه تا به ریش خودت و جد و آبادت بخندن.  حرف مفت هم بزنی میرم مهریه میذارم اجرا ببینم کدوم قانونی میخواد دوسال یبار برام سکه ببره. پدر تو و قانون رو یکجا در میارم