2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمندا تا 30 سال و 5 ماهگی بیکارا تا 30 سال و 6 ماهگیآخه چ سوالیه گلم خاستگار خوب داشتن سن و سال و ...

خب منظورش اینه که خانمی که شغل ثابت داره ممکنه تا سنین بالاتر خواهان داشته باشه؟

به نظر من تاثیر داره یه خانم ۴۰ ساله کارمند،معلم،پرستار و...نسبت به خانه دار و بیکار شانس بیشتری داره

خب یعنی از بین این همه خاستگار . یه خوب در نمیاد ؟ ملاکش چیه و خواستکاراش مشکلی دارن ک همه رو رد می‌ ...

نه همشون به درد نخورن 

خواستگار بی پول و زشت و بی فرهنگ و دروغگو و بچه ننه و...میاد

همش تو خونه ام کجا ها باید برم هیچ جایی رو ندارم

اینایی که سرکار میرن یا کلاس های مختلف اینا میرن زیاد با آدمای مختلف آشنا میشن.

ولی خودمم به قسمت اعتقاد دارم تو آشنایی ها.😅

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چون سن دقیق گفتی به اون خندم گرفتمثلا یکی اون سن میتونه نوه داری کنه یکی تازه خواستگار میره واسش

آها

من مامانم خودم ۴۳ سالگی ازدواج کرد با بابام

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

خب منظورش اینه که خانمی که شغل ثابت داره ممکنه تا سنین بالاتر خواهان داشته باشه؟به نظر من تاثیر داره ...

متوجه هستم ولی میگم بخدا هیچ فرقی نداره

اداره ما 20 تا دختر مجرد بالای 35 داره 

همشونم از بی خاستگاری مینالن

خیلیا هم بیکارن ولی تا سن بالا مجرد میمونن 

منظورم اینه ب این چیزا نیست

ب شانسه 

ب بخته