2777
2789
عنوان

چون جدا شده بودم دختر عمم منو از کار بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 47 پست
به خصوص برای منی که فکر میکردم از مادرم عزیزتر برام میپرستیدمش ولی دخترش بزرگتر شد و حرفایی زد که فه ...

حستو میفهمم. تو قلب منم از این‌چاقوها زیاد رفته. یهو فهمیدم کسانی که صادقانه محبت داشتم نه تنها حسودن بلکه ازارگر هم هستن. داغون شدم. تازه دارم خودمو جمع میکنم. دیگه انداختمشون تو سطل اشغال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حستو میفهمم. تو قلب منم از این‌چاقوها زیاد رفته. یهو فهمیدم کسانی که صادقانه محبت داشتم نه تنها حسود ...

بدترین شکست زندگیم بود اگه از شوهرم‌میخوردم اینقدر ناراحت نمیشدم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
کاری نکردم آخه

مبفهمم چی میگی گلم

ولی توی موقعیت خطرناکی هستی

باید ازشون دور بشی

کار اینطوری زیاد هست

به امید خدا کار پیدا میکنی

ازشون دور شو تا فکر نونن اگه نباشن دیگه نونی برای خوردن نداری یا واقعا توی کف شوهرشی

بدترین شکست زندگیم بود اگه از شوهرم‌میخوردم اینقدر ناراحت نمیشدم

من از خیلبها خوردم. از عزیزانم تو فامیل. مادر پدرم.‌شوهرم. همه رو باهم حالیم شد باهم فهمیدم. نابود شدم قشنگ.

به خصوص برای منی که فکر میکردم از مادرم عزیزتر برام میپرستیدمش ولی دخترش بزرگتر شد و حرفایی زد که فه ...

💔

کسانی که فکر میکردیم دنیا بدون اونها تمومه برامون.

چطور فهمیدی؟

همونی هستی که یه بار تو امضات نوشته بودی لایکم نکنید؟