2777
2789

این سهراب اصلا دل نداره یعنی 

باید عاشق یکی میشد خب 

سوجانی ستاره ای 

وای راستی بهاره چقدر خوشگلههههه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

قربان تو شهر عاشق میشه، سوجان باهاش عروسی نمیکنه ،سهراب با سوجان عروسی میکنه

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ندیدم چیشد؟

ستاره عروسیش بود 

بعد سهراب اومد عروسیش ولی پرویز نذاشت بیاد تو 

عروس هم ناراحت شد رفت به سمتش از بالکن افتاد

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

سهراب خیلی پسر خوبیه، از اول باید سوجانو ب سهراب میدادن، بدم از قربان میاد

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

یه سوال اون مادر جان چرا به سوجان میگفت نباید فلان کارو میکردید اشتباه کردید و...

بعد از مرگ ستاره

من نفهمیدم‌چرا عصبی بود

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
یه سوال اون مادر جان چرا به سوجان میگفت نباید فلان کارو میکردید اشتباه کردید و...بعد از مرگ ستارهمن ...

میگفت نباید تکونش میدادین شاید نمیمرد، اینا هم گفتن ک مرده بوده

میگفت نباید تکونش میدادین شاید نمیمرد، اینا هم گفتن ک مرده بوده

اها مرسی

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
سهراب خیلی پسر خوبیه، از اول باید سوجانو ب سهراب میدادن، بدم از قربان میاد

منم متنفرم ازش 

آخرشم قربان عاشق خواهر زن سرهنگ میشه 

سوجان رو ول می‌کنه سهراب میگیرش 

بنظرم قلبا سهراب میخوادش ولی روش نشده به استادش بگه هیچوقت 

سهراب و سوجان همو میخواستن؟ پس چیشد دادنش ب قربان؟ من تازه دارم میبینم فیلمو قبلشو ندیدم

نه بابا، من میگم باید میدادنش ب سهراب

قربان تو شهر عاشق میشه، سوجان باهاش عروسی نمیکنه ،سهراب با سوجان عروسی میکنه

اره منم دقیقا همینو میگم 

قربان ی آدم چرت پول دوسته

ستاره عروسیش بود بعد سهراب اومد عروسیش ولی پرویز نذاشت بیاد تو عروس هم ناراحت شد رفت به سمتش از بالک ...

چرا احساس میکنم دیدم ولی دیشب ندیدم مطمئنم

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...