2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تو دختر اونی نه اون مادر توعه ...همسرت باید براش کادو بخره تو هم برا مامان خودت بخر

دقیقا موافقم 

۱۶ ساله متاهل هستم همسرم برای روز دختر هرسال بهم کادو میده ولی مادرش تابحال هدیه نداده توقعی هم نیست. روز مادر هم میریم برای مادرها هرچی لازم دارن کادو می‌خریم 

خب پس اینم برای مادرش بگیره نه مادر شوهرشاگه قراره مادرشوهر مث مادر باشه عروسم مث دختره

ایشون قرار نیست برای مادرشوهر هدیه بخره. همسرش باید بخره. ایشونم برای مادر خودش . مهم نیست پولش رو کی میده 

یا خدا هنوز به این فکر نکردم که مادر شوهرمم باید برای من هدیه بگیره،روز مادر،چه ربطی به روز دختر دار ...

خب برای تولدمم نمیگیره کلا اعتقلدی به دادن یه تخمه هم ندارن یعنی اصن دلشو ندارن .خب هونطور که مادر من نیست و من به احترامش کادو میدم اونم باید منو جای دخترش بزاره دیگه اگه دخترش نیستم اونم مادر من نیست بحث احترام و ادابه

خب برای تولدمم نمیگیره کلا اعتقلدی به دادن یه تخمه هم ندارن یعنی اصن دلشو ندارن .خب هونطور که مادر م ...

شما جدای از همسرت میخوای براش کادوی روز مادر بگیری؟ اگر اینجوریه نگیر . اگر با همسرت مشترک دارید کادو میدید که منتی نیست همسرت به مادرش داره کادو میده 

خب برای تولدمم نمیگیره کلا اعتقلدی به دادن یه تخمه هم ندارن یعنی اصن دلشو ندارن .خب هونطور که مادر م ...

نمی‌دونم هر جای رسمی داره،ولی تا بوده من همیشه روز مادر به مادر شوهرم هدیه دادم ایشونم،هیچ وقت روز دختر به من هدیه نداده

و برای تولدم باید جشن بگیرید ایشون رو دعوت کنید تا بهت کادو بده،تولد و روز مادر هیچ ربطی به همدیگه ندارند