2777
2789
عنوان

راه حل برای زودتر pmsشدن

48 بازدید | 10 پست

من ماه پیش ۲۸ ام شدم ولی همیشه ۲۸ روز یکبار میشدم این ماه نشدم هنوز راه حلی دارین زودتر بشم و ی روز دردشو بکشم و خلاص چون اینجوری همش استرس دارم کی قراره بشم ب هیچ کاریم نمیرسم

گل گاوزبان یا زعفران غلیظ 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اویشن خوبه ؟؟ مرسی برم زعفران دم کنم😂😂

اونو نمی‌دونم ولی اون دوتا جوابه 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

سوسيس كالباس بخوري فوري ميشي

باورنکردنیست😂😂متاسفانه تغذیم خیلی سالمه سمت این چیزا نمیرم 

دیروز روحیم بهم ریخته بود دیگه گفتم ناپرهیزی کنم چیپس و کرانچی خوردم وگرنه خیلی وقت بود نخورده بودم بهم نمیسازه